Bizim Hikaye Dizisi İlk Bölümü İle Büyük Beğeni Topladı!

Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu Bizim Hikaye dizisi, 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluştu.

Ertan Hekimler
16 Eylül 2017 - 00:17
Gündem

Yapımcılığını MED Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturduğu Bizim Hikaye dizisi, 14 Eylül Perşembe günü saat 20.00’de FOX izleyicisiyle buluştu. Yayınlandığı günde Bizim Hikaye sosyal medyada en çok konuşulan dizi oldu. 14 saat Türkiye’de TT’de kalan Bizim Hikaye izleyiciden büyük beğeni topladı.

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizinin oyunu kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın yanı sıra, Nesrin Cavadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi deneyimli oyuncular da yer alıyor.

21 Eylül Perşembe 2. bölümü ile ekranlarda olacak dizi, altı çocuk ve bir babadan oluşan ailenin trajikomik hikayesini anlatıyor. Baba Fikret’in (Reha Özcan) sorumsuzluğu sebebiyle, çocukların en büyüğü Filiz (Hazal Kaya) ise kardeşlerini bir şekilde okutma ve geçindirme derdinde. Filiz, sorumlulukları kendinden büyük bir genç kızken, birden hayatına yakışıklı ve karizmatik Barış (Burak Deniz) girecektir. Hem Filiz’in kalbini kazanıp, hem ailenin bir parçası olabilmek için elinden geleni yapacaktır. Aile zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri sızlatan olaylar yaşayacak. Her ne olursa olsun her türlü zorluğun üstesinden gelecek bu ailenin hikayesi için şimdiden nefesler tutuldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin