Bizim Hikaye Melike (Tuğçe Sökesoğlu) kimdir?

Hazal Kaya ve Burak Deniz'in Bizim Hikaye adlı dizisinin 57. bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Bizim Hikaye 57. bölümde karşımıza çıkan Melike kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
14 Şubat 2019 - 17:03
Yeni Bölüm

Hazal Kaya ve Burak Deniz'in Bizim Hikaye adlı dizisinin 57. bölümü bu akşam ekranlarda olacak. Bizim Hikaye 57. bölümde karşımıza çıkan Melike kimdir? Gerçek adı nedir?

Bizim Hikaye Melike kimdir?

19-02/14/sokesk-1550153054.png

Melike, Filiz ve Barış'ın mekanlarına içecek tedarikçiliği için gelen kişidir. Görür görmez Barış'ı beğenen Melike, Filiz ile Barış arasındaki ateş hattının ortasında kalır ve bu durumdan nasibini alır. 

Bizim Hikaye dizisinde Melike karakterini Tuğçe Sökesoğlu canlandırmaktadır. 

Tuğçe Sökesoğlu kimdir?

19-02/14/tg-1550153209.png

1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Tiyatro eğitimi alan Tuğçe Sökesoğlu, Gardırop Savaşları adlı moda yarışmasının yanı sıra Yemekteyiz’e katılmıştı. Yıldızı ise Masterchef programı ile parladı ve dizilerde rol almaya başladı. Şimdiye kadar Aşk Yalanı Sever, Tatlı İntikam gibi dizilerde rol alan Tuğçe Sökesoğlu son olarak Yasak Elma dizisinde yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin