Bizim Hikaye'nin Barış'ı Burak Deniz diziden ayrılıyor mu?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bizim Hikaye, perşembe akşamları izleyenleriyle buluşmaya devam ederken, dizinin Barış'ı Burak Deniz'e ne olacağı merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

Merve Mutlu
18 Aralık 2018 - 10:30
Yeni Bölüm

Başrolünde Hazal Kaya'nın rol aldığı ve anneleri terk ettikten sonra alkolik babalarına ve küçük kardeşlerine bakmak zorunda kalan Filiz karakterini canlandırdığı Bizim Hikaye dizisinde, merak uyandıran gelişmeler yaşanıyor. 

Hayatı zorluklarla geçen ve son zamanlarda üst üste kötü şeyler yaşamaya devam eden Filiz, bu yaşadıklarına dayanamamış ve sonunda hastanelik olmuştu. Burnunun kanaması ve bayılması Filiz'in bir hastalığı olabileceğine işaret ederken, beklenmeyen hamle Barış cephesinden geldi.

18-12/18/bizim-hikaye.jpg

Ciddi bir sağlık sorunun habercisi olarak aniden ortaya çıkan bu gelişmenin ardından Filiz, ambulansla hastaneye kaldırılmış, Filiz'in bu aniden yaşadığı rahatsızlığın ardından herkes paniklerken, kardeşleri Kiraz ve Hikmet kendilerini suçlayarak "Bizim yüzümüzden oldu" demişlerdi.

Bizim Hikaye 52. bölümde neler olacak?

18-12/18/bizim-hikaye.png

Bizim Hikaye dizisinin 52. bölümünde hastanede yatan Filiz, korkunç bir kabustan uyanarak Barış'a sarılıyor. Rüyasında Barış'ın öldüğünü ve onun cenazesine giden Filiz, korku dolu anlar yaşıyor. Barış'ın eşi Nihal, çocuğun elinden tutmuş bir şekilde Savcılığa gitmektedir. Barış onu engellemeye çalışır ancak çok uzaktadır. Nihal'in "20 dakikan var" demesi üzerine panikleyen Barış, araçla takla atıyor ve aracı yanıyor. Polislerin, olay yerine gelen Nihal'e "Çok kötü yanmış, eşinizi böyle görmek istemezsiniz" demesiyle Nihal de fragmanı izleyenler de büyük şok yaşadılar. 

18-12/18/aracc.png

Bizim Hikaye Barış ölüyor mu?

Kaza yaptığını gördüğümüz Barış'ın aracının ters dönmüş ve yanmış halde olması, Nihal'e eşinizi böyle görmek istemezsiniz" denmesi, Burak Deniz'in canlandırdığı Barış karakterinin hayatını kaybettiğini gösteriyor. Eğer Barış öldüyse, Burak Deniz diziden ayrılıyor demek olacak. Neler olduğunu öğrenmek için 20 Aralık akşamı saat 20:00'da Fox ekranlarını açmayı unutmayın.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin