Bizim Hikaye'nin Barış'ı Burak Deniz ve Büşra Develi barıştı mı?

Türkiye'nin en beğenilen çiftleri arasında gösterilen ve 3 yıllık ilişkileri 5 ay önce biten Büşra Develi ve Burak Deniz barıştı mı? Detaylar haberimizde..


12 Kasım 2018 - 17:32
Magazin

3 yıllık ilişkileri 5 ay önce biten eski aşıklar Büşra Develi ve Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde Cihangir'de buluştu. Ünlü oyuncular bir kafenin üst katında iki saat baş başa kaldı.

“Bir daha bir araya gelmemiz imkansız. Geri dönüşü yok” açıklaması yapan çift, Cihangir’deki bir kafede buluştu. Posta'dan Ali Keser'in haberine göre, kafenin üst katında iki saat baş başa kalan çift, mekandan ayrı ayrı çıktılar. 

Burak Deniz'in ara ara kapıya çıkıp telefon görüşmesi yapması ve telefonla konuşurken sesini yükseltmesi de dikkatlerden kaçmadı. Kafenin çıkışında habercilerin beklediğini gören Büşra Develi ve Burak Deniz mekanı ayrı ayrı terk etti. İlk çıkan Büşra Develi “Burak Bey ile barıştınız mı?” sorusuna cevap vermedi. 

Motorsikletini bulunduğu yerden çıkarmaya çalışan Büşra Develi muhabirlerden destek alırken Burak Deniz bu anı fırsat bildi ve semtin arka sokaklarında hızla gözden kayboldu.

Büşra Develi kimdir?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğmuştur. 4 kız kardeştirler. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşındı. Orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşındı. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı böülümünde okumaya başladı. Dizi çekimleri yüzünden okulunu dondurmak zorunda kaldı. Büşra Develi, 2015 yılında İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısının klibinde oynadı. Fi dizisinde canlandırdığı karakterle adını duyurdu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin