Bizim Hikaye'nin Tülay'ı Nesrin Cavadzade yeni bir dizi ile geliyor!

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade yeni bir proje ile ekranlarda olacak.

Merve Mutlu
11 Şubat 2019 - 12:40
Magazin

En son Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade, yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

Daha önce birkaç dizi ve film projesinde yer alan Nesrin Cavadzade hakkında en son çıkan haberlerden biri de, dünyaca ünlü La Casa de Papel adlı dizide rol alacak Türk karakter olacağı yönündeydi. 

19-02/11/nesrin-c.png

Hakkında birçok proje söylentisi olan Cavadzade'nin televizyon gazetesinin iddiasına göre adı geçen son proje ise: zengin bir kadını canlandıracağı bir dizi olacak. Yurt dışında bir film projesinde rol alan Nesrin Cavadzade şimdi de yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı.

Bizim Hikaye dizisinde fakir bir genç kadın olan Tülay rolünün ardından, takipçilerinden “Senin artık zengin bir kadını canlandırmanı istiyoruz” şeklinde yorumlar alan Cavadzade'nin yakın bir zamanda ekranlara dönmesi bekleniyor. 

Nesrin Cavadzade kimdir?

19-02/11/nc.png

30 Temmuz 1982 doğumlu olan Azeri asıllı güzel oyuncu, Türkiye'ye on bir yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü mezunudur. Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 2007'de ATV'nin "Yersiz Yurtsuz" TV dizisinde oynadı. Ertesi yıl, Hüseyin Karabey'in "Gitmek" ve Cemal Şan'ın "Dilber'in Sekiz Günü" filmlerinde yer aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin