Kardeş Çocukları 3. bölümüyle üç grupta da 1. oldu! Kardeş Çocukları zirvenin yeni sahibi!

Geçtiğimiz akşam 3. bölümüyle ekranlarda olan Kardeş Çocukları dizisi reyting sonuçlarında büyük başarı elde etti. İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Şubat 2019 - 12:07
Yeni Bölüm

Başrollerinde Nur Fettahoğlu, Ayça Bingöl ve Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı, Afra Saraçoğlu, Furkan Andıç ve Alara Turan'ın da başarıyla eşlik ettiği Kardeş Çocukları dizisi, oldukça yoğun bir ilgi ile yola devam ediyor. 

İki kardeşin bambaşka hayatlara evrilmesi ve geçmiş hayatlarıyla yüzleşmelerini konu alan Kardeş Çocukları dizisi, geçtiğimiz akşam 3. bölümü ile ekranlardaydı. 

19-02/11/kardes.png

Kardeş Çocukları reyting sonuçlarıyle büyük başarı elde etti!

Kardeş Çocukları 3. bölümüyle, tüm kişilerde yüzde 7,72 reyting, yüzde 16,23 izlenme payı, A/B sosyo ekonomik statüde yüzde 7,62 reyting ve yüzde 17,11 izlenme payı, 20+ABC1’de; yüzde 7,35 reyting ve yüzde 15,53 izlenme payı ile zirvenin yeni sahibi oldu.

Hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Kardeş Çocukları dizisi, 3 ayrı grupta da büyük başarı elde ederek pazar akşamlarının reyting sonuçlarında liderliğe oynadı. Büyük umutlarla başlanan dizinin izlenme oranı, yapımcının da oyuncuların da yüzünü güldürüyor. 

Kardeş Çocukları son bölümde neler oldu?

Kardeş Çocukları dizisinin yayınlanan 3. bölümünde; Afra Saraçoğlu'nun canlandırdığı Hayat teyzesi Umay'da kalırken, annesi Ümran'a kavuşarak hasret giderdi. Mutluluk gözyaşları ile geçen sahne izleyenleri de duygulandırdı. 

19-02/11/screenshot_1.png

Annesinin isteği ile valizini hazırlayıp evdekilerle vedalaşan Hayat, Cemal'in kendisini kilitli tuttuğu Karalılar Köyü'ne dönünce yaşadıklarını yeniden hatırlasa da artık güçlenerek bambaşka biri haline geldi. Cemal'in hapis cezasından kurtulması için yalan haberlere zemin hazırlayan Umay yüzünden, Ümran ve Hayat'ın hayatının akışı merak edilmeye başladı. 

Kardeş Çocukları 4. bölüm ön izlemesi yayınlandı!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin