Survivor'dan kim ayrıldı? Acun Ilıcalı da şaşkın.. Survivor adasında neler oluyor?

Survivor Türkiye - Yunanistan yarışması ilgiyle izlenirken, sakatlık haberi ile Acun dahil herkes şaşırdı. Survivor'dan kim ayrıldı? İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Şubat 2019 - 11:44
Yeni Bölüm

Yayınlandığı her dönemde ilgiyle izlenen Survivor yarışmasının bu seneki versiyonu da Türkiye ve Yunanistan arasında gerçekleşiyor. İki takımdan da oldukça güçlü, hırslı ve başarılı yarışmacıların yer aldığı yarışmada yaşanan talihsizlikler ise Acun Ilıcalı'yı dahi şaşırtıyor. 

Survivor 2019 Türkiye - Yunanistan yarışmasının daha ilk turlarında, Yunan takımda yer alan yarışmacı Dimitri, beklenmedik bir sakatlık yaşamış ve sağlık durumu nedeniyle yarışmadan ayrılmıştı.

19-02/11/dim.png

Bir kişi eksilen Yunanistan takımı, yeni bir oyuncu ile bu açığı kapatmaya hazırlanırken bir sakatlık haberi de Türkiye takımından geldi.

Survivor 2019 Türkiye takımından kim ayrıldı?

Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor 2019 yarışmasında Yunan takımındaki Dimitri'nin ardından şimdi de Türkiye takımından Erdem Ekşioğlu sakatlandı ve sakatlığı nedeniyle yarışmadan ayrılıyor. 

19-02/11/erdem-eki.png

Çıktığı ilk oyunda sakatlanan Erdem ekşioğlu, Survivor adasına veda etmek zorunda kaldı. 

Erdem Ekşioğlu'nun adadan ayrılığını açıklayan Acun Ilıcalı, 'Talihsizlikler bizim için de geçerli olmaya başladı. Yunanlılar yarışmacılarını kaybetti. Onlara yeni yarışmacılar gelecek. Ancak bizim takım için de kötü haberimiz var. Erdem sakatlığından dolayı Survivor'a devam edemeyecek. Çok talihsiz bir olay. Başıma böyle bir şey gelmedi. Birinci oyunda sakatlandı. Yerine yeni yarışmacı gelecek' ifadelerini kullandı.

Survivor yarışmacıları nasıl seçildi?

19-02/11/acun.png

Oldukça başarılı sporculardan oluşan Türkiye takımının nasıl seçildiğini de tv8'in patronu olan Acun Ilıcalı açıkladı. Survivor Türkiye-Yunanistan altıncı bölümde gerçekleşen ada konseyinde bu seçimi anlatan Ilıcalı,  Survivor Türkiye Yunanistan'da tek bir şeyi amaçladıklarını söylerken, 'İki ülkenin çok güzel bir şekilde sahada mücadele etmesini ve zaman içerisinde de birbirimizi daha iyi tanımasını amaçladık. Türk seyirciler Yunan takımından, Yunan seyircilerin de Türk tarafından bazı isimlere karşı sempati duymasını istedik' dedi.

Survivor 2019'dan ayrılan Erdem Ekşioğlu kimdir?

19-02/11/erdem-ek.png

Oyunculukla uğraşan ve daha önce kurumsal firmada çalışma tecrübesi de olan Erdem Ekşioğlu, 1994 doğumlu ve daha önce Fenerbahçe altyapısında furbol oynuyordu. 

"Karakterime çok güveniyorum. Hırslıyım, mücadeleci bir yapım var. Survivor'da kendimi kanıtlamak istiyorum. Benim için oyunculuktan daha büyük bir hayal varsa o da Survivor, çünkü oyunculukta başka karakterin altında bir hedef kitlesi oluşturuyorsunuz. Ama Survivor'da kendi karakterimin altında kendi hedef kitlemi oluşturabileceğimi düşünüyorum. Aile özlemi elbette zorlayacak. Ama onlardan ayrı kalmak kendi iç dünyama dönmemi sağlayacak. Biraz daha kendimi dinleyebileceğim orada. Daha çok kıymet vereceğim belki onlara. Onun dışında açlığın zorlayacağını düşünmüyorum. Biraz daha başarıya aç birisiyim ben. Fiziksel açlığın beni zorlayacağını düşünmüyorum." diyen Erdem Ekşioğlu, geçirdiği sakatlık sonucunda Survivor adasına veda etti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin