Kadın dizisi 49. bölümde Bahar Yeliz'in öldüğünü öğreniyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın heyecan dolu bir bölümle geliyor. Bahar, Yeliz'in öldüğünü öğrenecek mi? İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Şubat 2019 - 11:28
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın, heyecan dolu bölümlerle izleyicisini şaşırtmaya devam ediyor. Sarp'ın yeniden gelişi ile hikayenin seyrinin değiştiği dizide, her bölümde yeni bir sır ortaya çıkıyor. 

Sevilen dizi Kadın'ın 49. bölümünde, Özge Özpirinççi'nin canlandırdığı ve oldukça sevilen bir karakter olan Bahar, en yakın arkadaşı olan Yeliz'in öldüğünü öğreniyor. 

19-02/11/kadin.png

Sarp'ın ortaya çıkışı ile hayatları karman çorman olan Bahar ve çocuklar, Sarp ve onun diğer ailesi ile birlikte güvenli evde kalmaya devam etmektedir. Bahar'ın anlam veremediği ve soru işareti olarak kalan her şey de yavaş yavaş ortaya çıkmaktadır. 

Kadın 49. bölümde neler olacak?

Kadın dizisinde geçtiğimiz bölümlerde, Sarp'ın düşmanı olan Nezir, Sarp'a zarar vermek isterken Yeliz'in ölümüne neden olmuş, ancak herkes bunu Bahar'dan saklamaya başlamıştı. Bahar'ın rüyasında Yeliz'i gördüğü o duygusal sahne ise izleyenlere duygusal anlar yaşatırken Bahar'ın da kafasını karıştırmıştı.

#https://www.diziler.com/haber/kadin-dizisi-baharin-ruyasi-izleyenleri-duygulandirdi-bahar-babasini-goruyor-18988#

Herkesin Bahar'dan saklamaya çalıştığı bu gerçek adım adım Bahar'a yaklaşmaktadır. Çocukların arabadayken televizyonda Yeliz'i görmesi ile herkesi Bahar'ın öğrenmesi korkusu sarmıştır. Annesi Hatice ile Ceyda da bu korkuyla yaşarken tehlike, Ceyda'nın oğlunun babası ve Bahar'ın da patronu olan Emre'den gelir. 

Bahar, Ceyda'yı aradığında telefonu açan Emre olacak. Emre, Bahar'ın durumundan habersiz bir şekilde Bahar'a baş sağlığı dileyecek.

19-02/11/emre.png

"Benim neden başım sağ olsun?"diye soran Bahar'a cevap vermekte zorlanan Emre, olayı başka bir tarafa çevirmeye ve olayı gizlemeye çalışacak ancak çok geç olacak. Bahar, "Yeliz mi? O değil mi?" diye sorarken, Emre de kırdığı pottan geri dönemeyecek. Bahar da nihayet Yeliz'in öldüğünü öğrenmiş olacak.

19-02/11/yeliz.png

Daha önce kendisinden saklanan sırlar nedeniyle herkese karşı tavır alan Bahar'ın bu durumun da saklanması üzerine nasıl bir tavır alacağı merak konusu olurken, diğer yakaladığı cevapları nasıl karşılayacağı da Kadın 49. bölümünde hep birlikte göreceğiz. 

Kadın dizisi 49. yeni bölümüyle 12 Şubat Salı akşamı saat 20:00'da Fox'ta!

Kadın 49. bölüm 2. fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin