Kadın dizisi Bahar'ın rüyası izleyenleri duygulandırdı! Bahar babasını görüyor..

Fox'un sevilen dizisi Kadın'da Bahar'ın rüyası, izleyenleri duygulandırdı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
07 Şubat 2019 - 15:44
Yeni Bölüm

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk'un paylaştığı, Seray Kaya, Feyyaz Duman ve Bennu Yıldırımlar gibi oyuncuların da başarıyla eşlik ettiği Fox'un sevilen dizisi Kadın, duygusal sahneleri ile izleyicilerin aklına kazınmaya devam ediyor. 

Kadın dizisinin 48. bölümünde, Özge Özpirinççi'nin canlandırdığı Bahar karakterinin rüyası oldukça dikkat çekiciydi. Geçtiğimiz bölümlerde üzücü bir ölüm sahnesi ile diziden ayrılan Ayça Erturan'ın canlandırdığı Yeliz karakteri, Bahar'ın rüyasında dikkat çekici bir sahne ile gösterildi.

19-02/07/kadin-bahar.png

Bahar'ın rüyasında Bahar simsiyah bir balo elbisesi ile yemyeşil bir serada dolaşıyordu. Büyülenmiş bir şekilde etrafa bakarken, bembeyaz bir gelinkle dolaşan Yeliz'i görür. Birbirlerini görünce hem mutlu olan hem de oldukça şaşıran iki yakın arkadaş birlikte dolaşmaya başlarlar. Yeliz'e "Neden gelinlik giydin?" diye soran Bahar, "Gülüm o kadar para verdik buna, kız bir gece giydik ya yazık günah değil mi?" cevabını veriyor.

19-02/07/kadin-yeliz.png

Yemyeşil bahçede dolaşırken Bahar uzakta görünen bahçıvana seslenir ve bahçıvanın dönmesiyle şaşkınlık geçirir. O kişi Bahar'ın yıllar önce ölen babasıdır. 

19-02/07/bbbab.png

Bahar babasını görüyor!

Bahar'ın babası hiç konuşmaz, sorulara cevap vermez yalnızca gülümser. Önce kızı Bahar'a beyaz bir gül verir. Bahar Yeliz için babasına "en yakın arkadaşım" deyince babası bu kez de Yeliz'e siyah bir gül uzatır. Yeliz "Hayatımda gördüğüm en güzel gül" derken Bahar da çiçeği çok beğenir. "İstersen sana vereyim hem elbisene daha çok yakışır" sözlerinin üzerine babası hayır anlamında kafasını sallar ve Yeliz vermekten vazgeçer.

Bahar'ın babası göründüğü hızla ortadan kaybolur. Bahar ve Yeliz dışarıda Bahar'ın babasını aramaya başlarlar. Tam o sırada Yeliz, yağmurun yağdığını söyler. Bahar ise itiraz eder. 

19-02/07/yag.png

Yeliz yağmurun bir tek kendisine yağdığını anlar ve Bahar'a "Başını kapat, hastalanma" diye uyarıda bulunur. Bahar "baba bir kerecik öpseydim seni öyle gitseydin" diye seslenirken Yeliz de ortadan kaybolur ve uzaktan "Buradayım gülüm, burası çok güzel" diye seslenir. "Bahar, baban burada. Buldum onu gel. Burası çok güzel, o kadar güzel ki anlatamam" sözlerini duyan ama Yeliz'i göremeyen Bahar, yerdeki siyah gülü fark eder ve gülümser. 

19-02/07/kadin-4.png

İşte bu rüya ile izleyenleri duygulandıran Kadın dizisi 49. bölümüyle salı akşamı Fox'ta!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin