Tek Yürek nerede çekiliyor? Buz pisti nerede?

TRT 1 ekranlarının sevilen oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkat çeken dizisi Tek Yürek nerede çekiliyor?

Nurşah
07 Şubat 2019 - 15:13
Yeni Bölüm

Survivor yarışma programının başarılı isimleri Hilmi Cem İntepe ve Anıl Tetik'e genç oyuncu Eslem Akar'ın eşlik ettiği TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tek Yürek nerede çekiliyor?

19-02/07/tek-yurek-cekim-yeri.jpg

Tek Yürek nerede çekiliyor?

TRT 1 ekranlarının gerçek ve sıcacık bir hikayeye dayanan Tek Yürek dizisinin çekim yeri için İstanbul ili tercih edilmiş. Dizide Zeytinburnu'nun kendilerinden umut kesilen gençlerinin uzun ve zorlu bir yolda beklemedikleri bir anda gelen destek eliyle başarıyı elde etmeleri anlatılıyor.

19-02/07/tek-yurek-nerede-cekiliyor.jpg

Dizide Zeytinburnu gençlerinin buz hokeyine yönlendirildiklerini görüyoruz. Buz pistinde geçen sahneler için ise Silivrikapı Buz Pisti'nin kullanıldığı söylentiler arasında yer alıyor. Çekimlerin yapıldığı yer olduğu söylenen Silivrikapı Buz Pisti ise İstanbul ilinin Fatih semtine bağlıdır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin