Project Blue Book 1. sezon 6. bölüm ne zaman? UFO temalı dizinin yeni bölüm konusu ve fragmanı

UFO araştırmaları temalı bilim-kurgu/gizem türündeki Project Blue Book dizisinin yeni bölümünde neler olacak? Project Blue Book 1. sezon 6. bölüm konusu, fragmanı ve bölümden kareler...

History Channel'ın UFO araştırmaları odaklı dizisi "Project Blue Book" bu hafta beşinci bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Her bir bölümünde, Birleşik Devletler tarihinin en gizemli döneminde yaşanan olaylarla UFO teorilerini harmanlayan gerçek dosyalardan yararlanan dizinin son bölümünde bir dizi ipucunu takip eden Dr. J. Allen Hynek ve Quinn, savaş sırasında garip ışıklara şahit olduklarını iddia etmekle kalmayıp onlarla iletişim kurmanın bir yolunu bildiğini de iddia eden gizli bir toplulukla tanışırlar.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 5. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI? BU HAFTA DÜŞÜŞ VAR!

Dizi, beşinci bölümü "Foo Fighters" ile izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.39 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölüme kıyasla düşüş yaşadı.

19-02/07/project-blue-book-tanitim-fotografi.jpeg

Foo Fighters bölümüyle bir önceki haftaya göre izleyici sayısında %18.82 oranında bir kayıp yaşayan dizi, aynı zamanda şimdiye kadarki en düşük izlenme oranlarını elde etti.

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 6. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Project Blue Book; Norma Bailey'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 6. bölümü "The Green Fireballs" ile 12 Şubat 2019 Salı akşamı History Channel ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

PROJECT BLUE BOOK 1. SEZON 6. BÖLÜM KONUSU

Gizemli yeşil ateş toplarının füze deney atış yerindeki çalışma ve testler esnasında neredeyse nükleer bir felakete neden olması sonrasında Dr. J. Allen Hynek (Aidan Gillen) ve Quinn (Michael Malarkey) olayın arka planını araştırmak için iş başı yaparlar.

19-02/07/project-blue-book-1-sezon-6-bolum-foto2.jpg

Hynek ve Quinn bu olayın nasıl gerçekleştirdiğini araştırmakla yükümlüyken, gerçekte ne olduğuna dair teorileri sürekli değişkenlik gösterir.

BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

19-02/07/project-blue-book-1-sezon-6-bolum-foto1.jpg

19-02/07/project-blue-book-1-sezon-6-bolum-foto3-1549543554.jpg

"Project Blue Book 1. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin