Şeyma Subaşı velayet davası ile ilgili ilk açıklamayı yaptı!

Acun Ilıcalı'nın kızı Melisa'nın velayetini alması üzerine başlayan velayet gündemine ilk açıklama Şeyma Şubaşı tarafından yapıldı.

Merve Mutlu
07 Şubat 2019 - 16:57
Magazin

Tv8'in patronu olan Acun Ilıcalı ve 2017 yılında evlendiği Şeyma Subaşı'nın evlilikleri, 2018 yılında aniden biterek gündeme bomba gibi düşmüştü. Ani ayrılıklarının ardından her ikisi için de çıkan aşk iddiaları da gündemi bir süre meşgul etmişti. 

Şeyma Subaşı, hakkında çıkan DJ Guido Senia ile aşk yaşadıkları iddialarına başta açıklama yapmazken, Ayşe Arman'a verdiği röportajda "Aynı ortama giriyorduk ama boşandıktan sonra bir tık daha yakınlaştık" ve "yakınız ama sevgili diyemeyiz" şeklindeki açıklamalarıyla kabul etmişti. Acun Ilıcalı ise Itır Esen ile ilişkileri olduğuna dair iddiaları yanıtsız bırakmıştı. 

19-02/07/eym.png

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı ile ilgili son dakika gelişmesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Bugün yaşanan gelişmelere göre Şeyma Subaşı, çok gezdiği için Melisa'ya bakamayacağını ve kızı Melisa'nın velayetinin Acun Ilıcalı'ya verilmesini talep etti, mahkeme de bu talebi onayladı. Melisa Ilıcalı'nın velayeti artık Acun Ilıcalı'nın üzerinde. Bu durumun sosyal medyada ve basında geniş yer tutmasının üzerine Şeyma Subaşı ilk elden açıklama yaptı. 

19-02/07/eyma.png

Değerli basın mensupları,

07.02.2018 tarihinde sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa'nın velayeti babası Acun Ilıcalı Bey'e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu noktada önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımızın ailesi ile birlikte sevgi ve mutlulukla büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız MElisa'yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Kızımız Melisa bu süreçte benimle yaşamaya, babasıyla da her zaman olduğu gibi sıklıkla görüşmeye devam edecek.

Biz Acun Bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa'nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz.

Konunun hassasiyeti sebebiyle gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim.

Şeyma Subaşı

Sosyal medyada ise bu durum oldukça tepki çekti. Şeyma Subaşı'nın seyahat yoğunluğu nedeniyle kızları Melisa'nın velayetini Acun Ilıcalı'ya vermek istemesi eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin