Tek Yürek Yiğit (Hilmi Cem İntepe) kimdir?

Tek Yürek dizisinde Yiğit karakterini canlandıran sevilen isim Hilmi Cem İntepe kaç yaşında, dizileri ve hakkında merak edilen soruların cevapları...

Nurşah
07 Şubat 2019 - 17:00
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarında bu akşam yayın hayatına başlayacak olan dizi yetenekli ve genç isimlerden oluşan kadrosu ile şimdiden dikkatleri üzerine topladı. Tek Yürek Yiğit karakterini canlandıran Hilmi Cem İntepe hakkında...

19-02/07/tek-yurek-yigit-kim.jpg

Tek Yürek Yiğit kimdir?

Gerçek bir hikayeye dayanan dizide Yiğit de toplumun umudunu kestiği gençlerden birisi. Zeytinburnu'da yaşayan Yiğit ve arkadaşları destek ve azimle buz hokeyi takımlarını başarıdan başarıya sürükleyecekler. Tek Yürek dizisinde Yiğit karakteri Hilmi Cem İntepe tarafından canlandırılmaktadır.

19-02/07/tek-yurek-yigit-hilmi-cem-intepe-1549547261.Jpeg

Hilmi Cem İntepe kimdir?

19 Mayıs 1992 tarihinde Yenice Muğla'da dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 27 yaşındadır. 18 yaşına kadae Bodrum Güvercinlik'te yaşayan Hilmi Cem İntepe latin dansları ile ilgilenmiş ve birçok kez salsa Türkiye Gençler Şampiyonu olmuştur. 

Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışma programı ile halk tarafından tarafından tanınan Hilmi Cem İntepe günümüze dek çeşitli sinema ve dizi projelerinde yer almıştır. Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu ve Bodrum Masalı rol aldığı diziler arasında bulunmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin