Tek Yürek İlknur kimdir?

TRT ekranlarında başlayan Tek Yürek adlı dizinin konusu ve kadrosu oldukça ilgi çekiyor. Tek Yürek İlknur kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
07 Şubat 2019 - 17:20
Yeni Bölüm

TRT ekranlarında başlayan Tek Yürek adlı dizinin konusu ve kadrosu oldukça ilgi çekiyor. Tek Yürek İlknur kimdir? Gerçek adı nedir? 

Tek Yürek kuaför İlknur kimdir?

19-02/01/ilknur.png

İlknur mahalle kuaförüdür. Mahir'in sevgilisidir. Kardeşi Yusuf'un iyi bir hayat kurmasını isteyen İlknur'un Halit'le karşılaşması her şeyi değiştirecektir.

Tek Yürek dizisinde İlknur karakterini Vildan Atasever canlandırmaktadır. 

Vildan Atasever kimdir?

19-02/01/vildan-a.jpg

26 Temmuz 1981 doğumlu olan güzel oyuncu, On beş yaşında oyunculuğa başladı. Oyunculuğun yanı sıra DJ'lik ve VJ'lik de yaptı. Kurtlar Vadisi'nde oynadı. Daha sonra Sinan Çetin'in yapımcılığını üstlendiği ve Alper Çağlar'ın yönettiği ancak vizyona girme şansı bulamayan Plajda Kız Tavlama Kılavuzu isimli filmde rol aldı.

Kadın İsterse'de Hülya Avşar'ın kızını canlandırdı. 2005'te vizyona giren, Kutluğ Ataman'ın yönettiği, Perihan Mağden'in "İki Genç Kız'ın Romanı" isimli romanından uyarlanan İki Genç Kız isimli filmde yine Hülya Avşar'ın kızını oynadı. Bu ilk filmiyle Altın Portakal ödülü kazandı. İlk filmin de bu önemli ödülü alması oldukça tartışıldı. Daha sonra 2006'da gösterime giren Kader filminde yer aldı ve 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Ardından Yaralı Yürek ve Bıçak Sırtı gibi televizyon dizilerinde rol aldı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin