10 Şubat 2019 Pazar reyting sonuçları! Kardeş Çocukları göz dolduruyor!

10 Şubat 2019 Pazar günü reytingleri belli oldu. Kardeş Çocukları, Elimi Bırakma ve Savaşçı reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
11 Şubat 2019 - 10:46
Reyting

10 Şubat 2019 Pazar gününün reyting sonuçları belli oldu! Günün reyting tablosu nasıl şekillendi? En çok hangi dizi izlendi?

Günün iddialı yapımları Savaşçı ve Elimi Bırakma ile ekran macerasına iyi başlayan Star TV'nin Kardeş Çocukları dizisi reyting tablosunda nasıl sıralandılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

10 Şubat 2019 reyting sonuçları (Total)

19-02/11/10-subat-2019-total-reytingler.jpg

10 Şubat 2019 reyting sonuçları (AB)

19-02/11/10-subat-2019-ab-reytingler.jpg

KARDEŞ ÇOCUKLARI BU HAFTA DA GÜNÜN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu'lu kadrosuyla dikkat çeken Kardeş Çocukları geçtiğimiz hafta yayınlanan ikinci bölümüyle hem total hem de AB'de dizilerin zirvesine çıkmıştı.

Dizi, bu hafta tüm kategorilerde izlenme oranlarını arttırarak genel klasmanda Survivor Türkiye Yunanistan'ı da geride bırakarak önemli bir başarı elde etti.

Twitter'da #BüyükKarşılaşma bölüm etiketinin kullanıldığı dizi, dün akşam kısa sürede Türkiye Trend Topic listesine de girdi.

19-02/11/kardes-cocuklari-3-bolumden-kare.jpg

SAVAŞÇI TOTALDE ZİRVEYİ ZORLAMAYA DEVAM EDİYOR

Vatanı için canını hiçe sayandır Türk askeri! Savaşçı dün akşam ekranlara gelen 62. bölümüyle tüm kişiler kategorisinde Kardeş Çocukları'nın hemen ardından 2. sırada yer alarak zirveyi kovalamayı sürdürdü.

AB'de geçen hafta olduğu gibi 6. sırada günü tamamlayan dizi, Twitter'da #Türkaskeri etiketiyle kısa sürede Trend Topic listesine de girdi.

19-02/11/savasci-62-bolum-fotograf.jpg

ELİMİ BIRAKMA ZİRVEDEN UZAK KALDI!

Elimi Bırakma, 28. bölümüyle daha başarılı olduğu AB kategorisinde Kardeş Çocukları, Survivor Türkiye Yunanistan, Çok Güzel Hareketler 2 ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu'nun ardında 5. sırada günü tamamladı.

Twitter'da #GitmeKal etiketiyle akşam boyunca çok konuşulan dizi tüm kişilerde de 5. sırada kendine yer buldu.

19-02/11/elimi-birakma-28-bolumden-kare.jpg

"Kardeş Çocukları" 4. Bölüm Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin