Serhat Özcan Çukur'da! Yücel ve Uluç karakterlerinden hangisini canlandıracak?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Çukur dizisi kadrosuna usta oyuncu Serhat Özcan katıldı!

Nurşah
11 Şubat 2019 - 10:43
Gündem

Show Tv ekranlarının Ay Yapım imzalı dizisi pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve dikkat çekici konusu ile Çukur dizisine Serhat Özcan dahil oldu!

19-02/11/serhat-ozcan-cukur-uluc.jpg

Serhat Özcan Çukur'da!

Sevilen dizinin kadrosuna önümüzdeki günlerde iki yeni oyuncu katılacak. Tansu Biçer'in Yücel karakteri ile Çukur kadrosuna dahil olduğunu geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çukur dizisinin bir diğer yeni ismi ise usta oyuncu Serhat Özcan oldu...

58 yaşındaki ekranlarının sevilen yüzü Serhat Özcan Bir Demet Tiyatro, Yahşi Cazibe, Ulan İstanbul, Öyle Bir Geçer Zaman Ki gibi sevilen dizilerde rol almıştı. Çukur dizisinin kadrosuna ise Uluç karakteri ile dahil oldu... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Çukur yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin