Emel Dede Kuzgun dizisinde Hatice Aslan'ın gençliğini canlandıracak!

Star Tv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'da Emel Dede Hatice Aslan'ın gençlği karakteri ile karşımızda olacak!

Nurşah
11 Şubat 2019 - 10:10
Gündem

Burcu Biricik ve Barış Arduç'un uzunca bir süredir merakla beklenen dizisi için geri sayım başladı! Sevilen iki oyuncunun hayranlarının sabırsızlıkla beklediği dizide Hatice Aslan'ın gençliğini Çukur dizisinden de tanıdığımız Emel Dede canlandıracak!

19-02/11/emel-dede-kuzgun.jpg

Çukur'dan Kuzgun dizisine transfer!

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Payitaht Abdülhamid dizisinde de rol alan güzel oyuncu Emel Dede Çukur'da Doktor Aylin karakterine hayat vermişti. Dizide beğeni toplayan Emel Dede'nin yeni projesi de belli oldu!

Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Hatice Aslan'ın canlandırdığı Meryem karakterinin gençlik yıllarına hayat verecek. Büyük bir heyecanla beklenen Kuzgun dizisi 13 Şubat Çarşamba günü saat 20.00'de ilk bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyici karşısında olacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin