Chesapeake Shores 4. sezon onayını kaptı!

Hallmark Channel'ın çok izlenen dizisi Chesapeake Shores için 4. sezon onayı çıktı. Chesapeake Shores 4. sezon detayları...

Sherryl Woods'un aynı isimdeki roman serisinden ekranlara uyarlanan Hallmark Channel'ın popüler dizisi "Chesapeake Shores"un ekranlardan ayrılmaya niyeti yok!

CHESAPEAKE SHORES 4. SEZON DETAYLARI

Kanal, Pazar akşamları izleyiciyle buluşan dizisi için resmi 4. sezon onayını verdi.

Üçüncü sezonu geride bıraktığımız Ekim ayında sonlanan dizinin yeni sezonu 6 bölümden sürecek. 4. sezon böylelikle dizinin şimdiye kadarki en az bölüm sayısına sahip sezonu olacak.

19-02/10/chesapeake-shores-4-sezon.jpg

CHESAPEAKE SHORES 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon bölümleri 2019 yazından itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

"CHESAPEAKE SHORES" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Doğup büyüdüğü yer olan, babasının yaşadığı küçük Maryland sahil kasabasına yıllar sonra geri dönen başarılı iş kadını ve bekar anne Abby'nin tekrar buraya yerleşmeyi düşünmesi ve hareketli hayatına başka bir gözle bakmaya başlamasıyla gelişen olayları konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Treat Williams, Diane Ladd, Barbara Niven, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny ve Andrew Francis gibi isimler yer alıyor.

19-02/11/chesapeake-shores-dizisi-izle.jpg

Daniel L. Paulson Production yapımcılığında hazırlanan Chesapeake Shores'un yürütücü yapımcı kadrosunda Dan Paulson, Michael Berns, Nancey Silvers, Matt Drake ve Sherryl Woods gibi isimler görev yapıyor.

"Chesapeake Shores" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin