BKM'nin yıldız ismi resmen eridi!

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile oyunculuğa adım atan Ayça Erturan'dan samimi açıklamalar!

resim yok
17 Haziran 2013 - 09:58
Röportaj

'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile oyunculuğa adım atan Ayça Erturan'dan samimi açıklamalar!

Rol aldığı 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programındaki başarılı performansıyla dikkatleri çeken Ayça Erturan, son olarak 'Yağmurdan Kaçarken' dizisiyle ekrana geldi.

 

Bilinmeyenler ve yeni projeleri hakkında...

Erturan, hakkında bilinmeyenleri ve yeni projelerini Esquire dergisinden Seda Karan'a anlattı...

Sizi 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ile tanıdık. Oyunculuk kariyeriniz nasıl başladı?

Oyunculuğa babam sayesinde heves ettim. Beni küçükken sık sık Yeşilçam Sokağı'na götürürdü. O sokakta gezer tozar, kitapları karıştırırdık. İlkokul yıllarında, kendi kendime oyunlar yazar oynardım. Çok kötü oyunlardı; bir de bilet satmaya kalkardım o oyunlar için!

Sonra üniversitede sinema ve televizyon eğitimi aldım. Pera Güzel Sanatlar Merkezi'ne devam ederken, BKM'nin oyuncu aradığı haberi geldi. Kesinlikle kendime inanmayarak sınavlara katıldım.

"BKM EKİBİ BANA NASIL İNANDI BİLMİYORUM"

Peki BKM size nasıl inandı?

Bunun yanıtını ben de hâlâ bilmiyorum! O seçmelere 3 bin kişi katılmıştı. Ön görüşmeden sonra Tolga Çevik arayıp sınavı geçtiğimi haber verdi. Şaka gibiydi; benden Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı 'Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?'den bir sahne oynamamı istediler. Büyük bir şaşkınlıkla oynadım. Çok güzel yorumlarda bulundular.

BKM günleriniz başladıktan sonra ne gibi gelişmeler oldu?

2005 yılıydı ve dört yıl devam eden bir eğitim aldık. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' oyununun ilk dönemlerinde tek tük izleyici gelirken, dördüncü yılın sonunda Kanal D ile anlaşıldı. Sonunda, reytingleri sürekli artan bir program haline geldi. 30 kişilik ekibin tanınması da bu sayede oldu.

DOĞUM GÜNÜMÜ KUTLAMAM

En son 'Yağmurdan Kaçarken' dizisiyle ekrana geldiniz. Başka ne gibi projeleriniz var?

BKM ekibi ile birlikte müzikal tiyatro yapmayı planlıyoruz. Bunun dışında ben zaten aktif olarak reklam yazarlığı yapıyorum. Bir de sinema filmi yazıyorum.
[reklam]
Sürprizlerden hoşlanır mısınız?

Hayır, hiç sevmem. Sırf bu yüzden doğum günümü hiç kutlamam. Birilerine zorunlu hediye aldırıyormuşum gibi hissediyorum o zaman. Bu yüzden, düğün de yapmayacağım.

Düğün lafı geçtiğine göre yakın bir zamanda evlenmeyi planlıyorsunuz...

Çok yakın olmasa da düşünüyoruz. 11 yıldır birlikte olduğum biri var hayatımda.

Hayvanlarla aranız nasıl?

Hayatta tek kıyamadığım varlıklar! Altı köpeğim, dört kedim, karıncalarım, bahçede bir farem var. Hatta köpeklerimden birini, Eskişehir'den getirttim! Hayvanlardan bahsederken bile gözlerim doluyor; o kadar düşkünümdür.

"PENELOPE'NİN HASTASIYIM"

"Penelope Cruz'un hastasıyım. Mümkünse, bana el versin! Demet Evgar'ı da beğeniyorum. Çok farklı bir aura'sı olduğuna inanıyorum. Mert Fırat'ı beğenerek izliyorum. Yavuz Turgul'un bütün filmlerinin hastasıyım. Hele Reha Erdem! Setinin yanından geçsem bana yeter!

ALTI AYDA 18 KİLO VERDİM

"Biz oyuncular model değiliz ama her şeyden önce bir kadın olduğum için, görünümüme ekstra gayret etmem gerektiğini düşündüm. Altı ayda tam 18 kilo verdim. Azim ve gayret önemli. Cilt bakımı ve masaj yaptırma gibi alışkanlıklarım da oldu artık."

 

 

BİSCOLATA ERKEĞİ CARLOS MARTIN'IN HAYALİNDEKİ KADIN TİPİ! DETAYLAR!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin