Bu akşam hangi diziler final yapıyor?

Yazın gelmesiyle birlikte ekranların sevilen dizileri peş peşe final yapıyor.

resim yok
17 Haziran 2013 - 09:35
Magazin

Yazın gelmesiyle birlikte ekranların sevilen dizileri peş peşe final yapıyor!

Pazartesi akşamı ekranlarda 3 dizi final yapacak!

 

Sezon finalleri

TRT 1'de yayınlanan Leyla ile Mecnun ve atv'nin sevilen dizisi Karadayı sezon finalleriyle Pazartesi akşamı ekranda olacak.

 

Bir de final

FOX'ta yayınlanan Gani Müjde'nin Harem dizisi ise Pazartesi akşamı yayınlanan 32. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

 

Neler yaşanacak?

 

Şimdi dilerseniz bu dizilerin merakla beklenen bölümlerinde neler olacağına bakalım:


Leyla ile Mecnun'da bu hafta

Yavuz ve Eylül'ün nikahı yaklaşmaktadır. Kireçburnu Çakalları Yavuz için bekarlığa veda partisi yaparlar. Sabah uyandıklarında kendilerini darmadağın bir otel odasında bulurlar. Önceki gece neler olduğunu hatırlamaya çalışırlar.

 

Aralarından birinin böbreğinin olmadığını fark ettiklerinde işler karmaşık bir hal almaya başlar. Bu sırada Aksakallı Dede ve Karabasan satranç oynamaya devam etmektedirler.

Oyunun sonu yaklaşmaktadır. Leyla, gelecekte gördükleri yüzünden endişeli ve ne yapacağını bilemez haldedir. Mecnun ve Leyla konuşup bir an önce birlikte yurtdışına kaçmaya karar verirler. Mecnun vize işlemlerini halletmek için çeşitli yollar denerken Eylül ve Yavuz'un evlilik hazırlıkları sürmektedir. Bütün mahalle bu mutlu günde bir araya gelecektir.

Karadayı'da bu hafta

Mahir yangından hem Safiye’yi hem de Kader’i kurtarmaya çalışır. Ancak Mahir’i çok acı bir son beklemektedir. Bu olaydan şüphelenen Feride, yangının sebebini gizlice araştırmaya başlar. Turgut ise Feride’ye olan aşkını sonunda itiraf eder.
[reklam]
Nazif duruşmaya çıkarılır. Feride için karar vakti gelmiştir. Bu sırada Ayten de Necdet’in karşısına çıkar. Öğrendikleriyle sarsılan Necdet, Feride ile konuşmaya karar verir! Ancak Mahir tüm dengeleri değiştirecek bir hamle yapar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

Harem'de bu hafta

Sarayda ve Basur topraklarında herkes Abide Sultan’ın Kırım Kongolu olduğunu öğrenmiştir ve hevesle ondan kurtulmayı beklemektedirler. Fakat Küçük Esat, Abide’nin anlattıklarına inanmış ve onu affetmiştir.

 

Balkız ve Kare Murat’ın sarayda görüştükleri bir sırada mürebbiye Bihter onları görür. Hemen bu anın bir resmini yaparak Küçük Esat’a şikayete gider.

Olanları öğrenen Küçük Esat, Balkız’a ders vermek ister ve onu yaşlı biriyle evlendirmeye karar verir. Bunu kabul etmeyen Balkız’ın, Kare Murat’ın hayatı söz konusu olduğu için elinden bir şey gelmez.
 

 

LEYLA İLE MECNUN 103. bölüm fragmanı için tıkla!

 

KARADAYI 36. bölüm fragmanları için tıkla!

 

HAREM 32. bölüm fragmanı için tıkla!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin