Black Mirror'a 5. sezon onayı geldi!

Netflix dizisi Black Mirror 5. sezon onayını cebe koydu.

Volkan Küçükel
06 Mart 2018 - 14:27
Gündem

Netflix'in Emmy ödüllü fenomen dizisi "Black Mirror" yola devam ediyor. Charlie Brooker'ın yaratıcısı olduğu bilim kurgu antolojisi türündeki dizi resmi 5. sezon onayını aldı.

BLACK MIRROR İLE BİR SEZON DAHA!

Duyuru dizinin resmi sosyal medya hesabından "Hemen döneceğim" başlığı ve "Gelecek her zamankinden daha parlak olacak" mesajıyla paylaşılan videoyla gerçekleştirildi.

Her bir bölümünde insanlığın yarattığı acımasız teknolojiyle bağlantılı karanlık temaları keşfetmek için farklı oyuncular kullanan dizinin yeni sezon bölümlerinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı ve yeni sezonun kaç bölümden oluşacağı konusunda şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

18-03/06/black-mirror-dizisi.jpg

Yaratıcı isim Brooker ile birlikte Annabel Jones dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenmeye devam edecekler.

Black Mirror'ın USS Callister, Arkangel, Crocodile, Hang the DJ, Metalhead ve Black Museum isimlerindeki altı bölümden oluşan son sezonu 29 Aralık 2017 tarihinde Netflix abonelerine sunulmuştu.

Dördüncü sezonda Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson, Michaela Coel, Andrea Riseborough, Andrew Gower, Kiran Sonia Sawar, Georgina Campbell, Joe Cole, George Blagden, Maxine Peake, Jake Davies, Clint Dyer, Douglas Hodge, Letitia Wright ve Babs Olusanmokun gibi isimler rol almıştı.

BLACK MIRROR 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Henüz yayın tarihi belli olmayan yeni sezonun sene sonlarına doğru izleyicilerle buluşması planlanıyor.

"Black Mirror" 5. sezon duyurusu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin