Black Mirror'dan Donald Trump'ın başkanlığına çarpıcı yorum!

Donald Trump'ın başkanlığıyla ilgili en ilginç mesajlardan birisi Netflix'in popüler dizisi Black Mirror'dan geldi.

Volkan Küçükel
09 Kasım 2016 - 22:19
Magazin

Şu sıralar Amerika'nın gündeminde haliyle başkanlık seçimleri ve Donald Trump var. 2016 Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerine Cumhuriyetçi Parti'nin adayı olarak girip Hillary Clinton'ı mağlup ederek Amerika Birleşik Devletleri'nin 45. devlet başkanı seçilen Donald Trump sosyal medyada en çok konuşulan kişi durumunda.

TRUMP'IN BAŞKANLIĞINA 'BLACK MIRROR' YORUMU

Trump'ın başkanlığıyla ilgili en ilginç mesajlardan birisi ise Netflix'in popüler dizisi Black Mirror'dan geldi.

Dizinin resmi Twitter hesabından paylaşılan tweette "Bu bir dizi bölümü değil. Bu bir pazarlama olayı değil. Bu gerçeğin ta kendisi" ifadeleri kullanıldı. 

16-11/09/twittr-black-mirror.png

DİKKAT ÇEKEN TWEET'LER

Seçim sonuçlarından memnun kalmayan kesimden ortadaki tablonun Black Mirror'ın en kötü bölümüne benzetildiği birçok tweet atıldı. Bu isimler arasında The Tick'ten tanıdığımız Peter Serafinowicz de yer alıyor.

16-11/09/1.jpg

16-11/09/2.png

Günümüz toplumunun ve bu toplum içindeki bireylerin sorunlarını, yeni teknolojilerin hayatımıza getirdiklerini götürdüklerini ve mevcut dünya düzenindeki siyaset, medya, sanat ilişkilerini hiciv ve zaman zaman da bilim kurgu öğelerine başvurarak yorumlayan Black Mirror'ın üçüncü sezon bölümleri 21 Ekim'de Netflix abonelerine sunulmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin