Cesur ve Güzel dizisi oyuncu ve karakterleri tanıyalım

Star TV'nin merakla beklenen dizisi Cesur ve Güzel'in oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Kişi ve Karakter bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Editör
10 Kasım 2016 - 10:23
Kültür Sanat

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı, senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı ve yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Cesur ve Güzel dizisini yakından tanıyalım.

1- Cesur Alemdar (Kıvanç Tatlıtuğ)

16-11/09/kivanc_tatlitug_cesur_alemdar.jpg

Yakışıklı ve gizemli bir genç adam olan Cesur Alemdaroğlu, Korludağ’a geldiğinde kafasında babasının çalınan hayatını geri almak vardır. Cesareti ve kararlılığıyla Korludağ’da yıllardır süregelen düzenin değişeceğini ilan eder. İlk başlarda, umursamaz, zengin bir çapkın gibi görünen Cesur’un hayatında aşktan ve paradan çok daha önemli şeyler olduğu zaman içinde anlaşılacaktır. Her hamlesini dikkatle ve bir savaşçı gibi planlayan Cesur’un, en büyük mücadelesi her şeye rağmen, söz geçiremediği kalbiyle olacaktır. 

2- Sühan Korludağ (Tuba Büyüküstün)

16-11/09/tuba_buyukustun_suhan_korludag.jpg

Genç, başarılı ve güçlü bir kadın olan Sühan, babası Tahsin Korludağ’ın göz bebeğidir. Kendi yetiştirdiği çiçeklerden ürettiği ünlü bir parfüm markasının sahibidir. Damarına basılmadığı sürece sakin ve sevimli bir yapıda olan Sühan gerektiğinde dikenlerini çıkarmaktan çekinmez, ne de olsa o babasının kızıdır. Cesur’un hayatına girmesiyle, Sühan’ın dünyası alt üst olur. Bu gizemli adam ona varlığından haberdar olmadığı duyguları hissettirecek, Cesur'la birlikte geçmişin sırlarına doğru bir yolculuğa sürüklenirken güvendiği her şeyi sorgulayacaktır.

3- Tahsin Korludağ (Tamer Levent)

16-11/09/tamer_levent_tahsin_korludag.jpg

Korludağ Kasabası'nın en büyük toprak sahibi, ve kurucusudur. Ailesini büyütmek kök salmak tutkusunun en büyük sebebi köksüz olmasıdır. İstanbul'un hemen kenarında vaktiyle türlü şekilllerde sahip olduğu arazilerle kendine bir imparatorluk kurmuştur. Birdenbire hayatlarına giren Cesur Alemdaroğlu ile kısa sürede bir güç savaşı içine girer. Cesur’a ne kadar öfkelense de O’nun mertliğinden, zekasından ve dik duruşundan etkilenir.

4- Mihriban (Devrim Yakut)

16-11/09/devrim_yakut_mihriban.jpg

Korludağ'da yaşayan Mihriban Aydınbaş güçlü bir kadındır. Tahsin Korludağ yıllar önce Mihriban’ı nikah masasında gelinliğiyle bırakmış ve Sühan’ın annesiyle evlenmeyi seçmiştir. Bu hikaye aralarında yıllar içinde giderek daha kemikleşen bir düğüme dönüşmüştür. Mihriban, Tahsin Korludağ'a inat yeni bir hayat kurar ve Tahsin'le zaman içinde ortak olur. Ancak aralarındaki soğuk savaş sürmektedir. Cesur kasabaya geldiğinde Mihriban, Tahsin Korludağ’a karşı yanında bir müttefik bulduğunun farkındadır. Cesur!la birlikte attığı her adım, yıllardır özlemini duyduğu zafere bir adım daha yaklaşmasına neden olacaktır.

5- Korhan Korludağ (Erkan Avcı)

16-11/09/erkan_avci_korhan_korludag.jpg

Korhan, sakin ılımlı sevecen yapısıyla babası gibi olamayacağını çok önceden anlamış ve babasına teslim olmuş, O’nun gölgesinde yaşayan bir adamdır. Tahsin Korludağ’ın hayalindeki erkek evlat olmadığının da çok farkındadır. Karısı Cahide’nin kanatları altında, onun itmesiyle Korludağ’daki hayatına motive olan Korhan’ın ailedeki yeri, Cahide’nin hamile olduğunu öğrendiği gün değişir. Babasının bir anda gözbebeği olur.

6- Bülent (Serkan Altunorak)

16-11/09/serkan_altunorak_bulent.jpg

Mihriban’ın oğlu, Sühan'ın sevgilisi olan Bülent, hırslı bir adamdır. Çocukluğundan beri tanıştığı Sühan ile evlenerek kendisini ve Korludağ’daki yerini garantiye almak istemektedir. Cesur'un hayatlarına girmesiyle ilk büyük hatasını yapar. Cahide ile yapacağı işbirliği, başına giderek büyüyen belalar açacak, bu süreçte daha tehlikeli bir adam haline gelecek olan Bülent, Cesur’un en büyük düşmanı olduğunun farkındadır. 

7- Cahide Korludağ (Sezin Akbaşoğulları)

16-11/09/sezin_akbasogullari_cahide_korludag.jpg

Korhan'ın eşi Cahide ünlü olamamış bir oyuncudur. Tahsin Korludağ’ın oğlu Korhan’la evlendikten sonra arzu ettiği hayata sahip olur. Oldukça hırslı ve akıllı bir kadındır. Korhan'ın üzerinde etkisi oldukça yüksektir. Her şeyin sahibi olmak için Tahsin Korludağ’ın ölmesini beklememeye kararlıdır. Bu uğurda elini kana bulamaktan bile çekinmeyecektir. Tehlikeli dostları, dostlukları vardır.

8- Adalet (Nihan Büyükağaç)

16-11/10/nihan_buyukagac_adalet.jpg

Korludağ Kasabasında eczane sahibi olan Adalet, Tahsin'in hayatında Sühan’dan sonra değer verdiği tek kadındır. Adalet, gururlu ve güçlü bir kadın olmasına rağmen, Tahsin Korludağ’a duyduğu aşk nedeniyle yıllarca onun hayatında ikinci kadın olmayı mağrur bir şekilde kabullenmiştir. Tahsin Korludağ ile geçmişe ait büyük bir sırra sahiptir. Cesur kasabaya yerleştiği andan itibaren, bu sırrın peşine düşer. 

9- Kemal (Fırat Altunmeşe)

16-11/10/firat_latunmese_kemal.jpg

Korludağların seyisi olan Kemal, kahyanın kızı Şirin ile nişanlıdır. Korludağ çiftliğinden kovulan Kemal'i Cesur işe alır. Şirin'le evlendikten sonra Cesur'un çiftliğinde yaşarlar. Kemal, Cesur’un zaman içinde en yakın arkadaşı ve sırdaşı olacaktır.

10- Şirin (Irmak Örnek)

16-11/10/rmak_ornek_sirin.jpg

Şirin, Korludağların kahyası olan Salih ve Reyhan'ın kızı, Sühan'ın ise en yakın arkadaşı, sırdaşıdır. Kemal ile nişanlıdır. Sühan’la Cesur arasındaki posta güvercini ve bu aşkın en büyük destekçisidir.

11- Salih (Okday Korunan)

16-11/10/okday_korunan_salih.jpg

Korludağların kahyası olan Salih, Tahsin'in sağ koludur. Ailenin gölge koruyucusu, Tahsin Korludağ’ın karanlığının bekçisidir. Korludağların sırrını korumak için yapmayacağı şey yoktur.

12- Banu (Gözde Türkpençe)

16-11/10/gozde_turkpence_banu.jpg

Banu, Cesur'un avukat olan kız arkadaşıdır. Cesur’un sırrını bilir. İntikamını almasında en büyük hedef ortağıdır. Okul yıllarında Cesur'la aşk yaşarlar. Büyüdükçe herkes kendi hayatına doğru ilerler. Ama ortak sırları Banu'yu Cesur’a yakınlaştırır. Zaman içinde Cesur’un Sühan’a duyduğu yakınlığı kıskanan Banu, Cesur’u çok şaşırtacaktır.

13- Reyhan (Işıl Dayıoğlu)

16-11/10/l_dayioglu_reyhan.jpg

Reyhan, Korludağların emektar hizmetçisidir. Evin kahyası Salih'in eşi, Şirin'in annesidir. Kocası Salih’in karanlığından haberi yoktur. Kızı gibi aydınlık bir kadındır. 

14- Hülya (Zeynep Kızıltan)

16-11/10/zeynep_kiziltan_hulya.jpg

Hülya bir hayat kadınıdır, Cahide ile yaptığı anlaşmayla istediği lüks yaşama ulaşmayı hedeflemektedir. Cahide’nin hayatındaki en önemli ama en tehlikeli kadındır. Taşıdığı emanet Cahide'yle ömür boyu sürecek bir ortaklık kazandıracaktır.

15- Necla (Cansu Türedi)

16-11/10/cansu_turedi_necla.jpg

Adalet'in eczanesinde çalışmakta olan Necla, cıvıl cıvıl neşeli bir kızdır tek kusuru sır tutamamaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin