Black Monday dizisinin 4. sezonu gelecek mi? Showtime duyurdu!

Showtime kanalının kara komedi türündeki dizisi "Black Monday"in geleceği belli oldu! Detaylar ve açıklamalar...

Showtime kanalının kara komedi türündeki dizisi "Black Monday"in geleceği belli oldu!

BLACK MONDAY İPTAL EDİLDİ!

Jordan Cahan & David Caspe ikilisinin yaratıcı olduğu dizi ne yazık ki yeni sezon onayını alamadı ve iptal edildi. Buna göre Black Monday'in 4. sezonu olmayacak!

Dizide Keith Shankar karakterine hata veren Paul Scheer, 20 Ocak'taki bir Twitch yayını sırasında kara komedinin dördüncü sezonunun olmayacağını açıkladı. Oyuncu, FriendZone'un sunucularından Rob Huebel'e "Black Monday onay alamadı" dedi.

Yayıncı kanal Showtime ise yaptığı açıklamada şunları paylaştı: "Don Cheadle, Regina Hall, Andrew Rannells, Paul Scheer ve Casey Wilson harika bir oyuncu kadrosuna liderlik ettiler; Jordan Cahan, David Caspe ve dizinin üç eğlenceli sezonu boyunca çalışan herkese minnettarız."

Don Cheadle'yi Maurice Monroe rolünde izlediğimiz yapım 20 Ocak 2019'da ekran serüvenine başlarken; ikinci sezon 15 Mart 2020'den itibaren ve geride bıraktığımız üçüncü sezon 23 Mayıs - 01 Ağustos 2021 tarihleri arasında izleyiciyle buluşmuştu.

22-01/31/black-monday-afis.jpeg

BLACK MONDAY NASIL BİR DİZİ?

Bilindiği üzere; 19 Ekim 1987 tarihinde dünya borsaları kısa bir zaman zarfında büyük değer kayıpları yaşamış ve sonucunda o güne Kara Pazartesi ismi verilmişti. İşte Black Monday, izleyiciyi bu döneme götürüyor.

Dizi; Wall Street ticaret firması Jammer Group'un, 1987'de uluslararası borsaların çöktüğü gün olan "Kara Pazartesi"ye giden yıl boyunca çalışanlarının yaşadıklarını konu ediniyor.

Don Cheadle (Maurice Monroe), Paul Scheer (Keith Shankar), Regina Hall (Dawn Darcy) Andrew Rannells (Blair Pfaff) ve Casey Wilson (Tiffany Georgina) yapımın ana kadro oyuncuları. Horatio Sanz (Wayne), June Diane Raphael (Corky Harris) ve Michael Hitchcock (Pastor Newell) ise tekrar eden rolleriyle karşımıza çıkan isimlerden birkaçı.

22-01/31/black-monday-foto.jpeg

Showtime & Sony Pictures Television ortak yapımı Black Monday'in yürütücü yapımcılığını Cheadle, Caspe ve Cahan ile birlikte Seth Rogen ve Evan Goldberg üstlendiler.

"Black Monday" (Showtime) 3. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin