Bless This Mess 2. sezon 18. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Ailesi, Mike'a doğum günü sürprizi yapmak için Bucksnort'a gelir. Lake Bell ve Dax Shepard'lı komedi dizisi Bless This Mess'in yeni bölümünde neler olacak? Bless This Mess 2. sezon 18. bölüm detayları...

ABC komedisi "Bless This Mess" son olarak sezonun 17. bölümü "After-Prom" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit ve sakin bir yaşam sürmek maksadıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen komik olaylara odaklanan dizinin yayınlanan son bölümünde; Kay, halk merkezinde düzenlenen balo sonrası etkinliği hazırlıkları için Mike ve Rio'dan yardım ister. Kay'in, Jacob'un hayatında ne derece kontrol sahibi olduğunu fark eden Rio, özellikle Jacob'un istenmeyen kız arkadaşı Janine söz konusu olduğunda kontrolünü hafifletmesi konusunda Rio'yu teşvik eder. Aynı esnada Mike, Beau'nun Jacob'un üniversiteye gitmesi konusunda üzüntülü olduğunu fark eder ve hisleri hakkında konuşmasını sağlamak için onu balo esnasında gizlice bir şeyler içmeye davet eder.

20-04/14/bless-this-mess-2x17-foto2-1585689515.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 17. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Erin O'Malley'in yönetmen koltuğunda oturduğu bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.7 reyting oranı ve 3.82 milyon izleyici rakamlarını elde ederek istikrarlı ve başarılı ekran performansını sürdürdü.

Dizinin ikinci sezonu 19 bölümden oluşuyor.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 18. BÖLÜM NE ZAMAN?

Dominic Dierkes'in senaryosunu kaleme alıp; Bill Purple'ın (Speechless, New Girl) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 18. bölümü "The Table" 14 Nisan 2020 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-04/14/bless-this-mess-2x18-foto1.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 18. BÖLÜM KONUSU

Ailesi, Mike'a doğum günü sürprizi yapmak için Bucksnort'a gelir.

Kasabadayken, Rudy'nin dahil olduğu şok edici bir aile sırrı ortaya çıkar ve Mike bu yeni bilgilerle başa çıkmak için mücadele eder.

Bu arada Constance ve Clara, Brandon'ın online randevu uygulamaları aracılığıyla bir kız arkadaş bulmasına yardımcı olmaya çalışırlar.

20-04/14/bless-this-mess-2x18-foto2.jpg

Oyuncu kadrosu: Lake Bell (Rio), Dax Shepard (Mike), Ed Begley Jr. (Rudy), Pam Grier (Constance), JT Neal (Jacob), David Koechner (Beau), Lennon Parham (Kay), Langston Kerman (Brandon)

Konuk oyuncu kadrosu: Martin Mull (Martin), Christine Estabrook (Maryanne), Ryan Hansen (Matt)

"Bless This Mess" (ABC) 2. sezon 17. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin