Bless This Mess 2. sezon 20. bölüm ne zaman? Sezon finali konusu ve fragmanı

Rio, Kay ya da Janine; hangisi hamile? Lake Bell ve Dax Shepard'lı komedi dizisi Bless This Mess'in sezon finali bölümünde neler olacak? Bless This Mess 2. sezon 20. bölüm detayları...

ABC komedisi "Bless This Mess" son olarak sezonun 19. bölümü "Tornado Season: Part One" ile ekranlara geldi.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 19. BÖLÜMDE NELER OLDU?

New York'taki monoton ve tatmin edicilikten uzak yaşamlarını bırakan Rio ve Mike çiftinin daha basit ve sakin bir yaşam sürmek maksadıyla Nebraska'ya taşınmalarını ancak burada işlerin planladıkları gibi yürümeyeceğini anlamalarıyla gelişen komik olaylara odaklanan dizinin yayınlanan son bölümünde; Dolores ismindeki profesyonel restoran işletmecisi şehir dışında yeni bir mekan açma planıyla Bucksnort'a geldiğinde Mike yumurta tedarikçisi olarak işi kapma şansı yakalar. Mike, sunum için Beau'dan yardım istese de; kendisini finansal sorunların içinde bulan Beau işi kendisi için almaya çalışır. Bu arada Dolores kasabada iken Rudy'e ilgi duyup onu baştan çıkarmaya çalışır ve ikili arasında garip bir ilişki başlar.

20-05/04/bless-this-mess-2x20-foto1.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 19. BÖLÜM REYTİNGLERİ

Dizi; Lennon Parham'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 19. bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.6 reyting oranı ve 3.926 milyon izleyici rakamlarını elde ederek bir önceki bölümüne kıyasla yükseliş gösterdi.

İzlenme oranları iyi seviyede devam eden dizinin üçüncü sezon onayı alma ihtimali yüksek görünüyor.

BLESS THIS MESS 2. SEZON 20. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) NE ZAMAN?

Sezon finali zamanı! Barbie Adler'in senaryosunu kaleme alıp; Molly McGlynn'ın (Grown-ish, Speechless) yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 20. ve final bölümü "Tornado Season: Part Two" 05 Mayıs 2020 Salı akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, sezon finali bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

20-05/04/bless-this-mess-2x20-foto3.jpg

BLESS THIS MESS 2. SEZON 20. BÖLÜM (SEZON FİNALİ) KONUSU

Bucksnort'ta hortum alarmı verildiğinde herkesin mevcut durumlarıyla ilgili endişeleri artar.

Mike ve Beau hala yumurta işi ve Dolores'in restoran sözleşmesini kimin kazanacağı konusunda anlaşmazlık yaşamaktadır.

Ve hamilelik testlerinin karışması Rio, Kay ve Jacob'un kız arkadaşı Janine'in her birinin hamile olabileceğini düşünmesine yol açar.

Oyuncu kadrosu: Lake Bell (Rio), Dax Shepard (Mike), Ed Begley Jr. (Rudy), Pam Grier (Constance), JT Neal (Jacob), David Koechner (Beau), Lennon Parham (Kay), Langston Kerman (Brandon)

Konuk oyuncu kadrosu: Celia Watson (Dolores)

BLESS THIS MESS SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDEN DİĞER KARELER

20-05/04/bless-this-mess-2x20-foto4.jpg

20-05/04/bless-this-mess-2x20-foto5.jpg

20-05/04/bless-this-mess-2x20-foto2-1588604726.jpg

20-05/04/bless-this-mess-2x20-foto6.jpg

20-05/04/bless-this-mess-2x20-foto7.jpg

"Bless This Mess" (ABC) 2. sezon 19. bölüm sneak peek:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin