Blunt Talk iptal edildi!

Kablolu televizyon kanallarından Starz, Blunt Talk'u iki sezonun ardından iptal etti.

Volkan Küçükel
21 Aralık 2016 - 00:05
İptal - Onay

Son dönemde kablolu kanallardan sıklıkla iptal-onay haberleri geliyor. Ve bunlara bir yenisi daha eklendi.

BLUNT TALK'UN 3. SEZONU OLMAYACAK!

Zaman zaman bünyesindeki dizileri için beklenmedik iptal kararları alarak şaşırtan kablolu televizyon kanallarından Starz, Blunt Talk'u iki sezonun ardından iptal etti.

Jonathan Ames (Bored to Death) - Seth MacFarlane (Family Guy) ikilisinin elinden çıkan ve Patrick Stewart'ı başrolde izlediğimiz dizi, 2015 senesinde henüz yayın hayatına başlamadan iki sezonluk onay almıştı.

Bu haberin ardından 11 Aralık'ta gerçekleşen ikinci sezon finali aynı zamanda dizi finali olarak arşivlerdeki yerini aldı.

Starz Entertainment Programlama Başkanı Carmi Zlotnik konuyla ilgili yaptığı açıklamada Stewart ve Ames'e iki sezonluk serüven için teşekkür ederken "Walter geri dönmeyecek olsa da geçmiş iki sezon boyunca harika ortaklarımız ve Blunt Talk'ta çalıştığımız Seth MacFarlane'den MRC'ye, oyuncularımıza, yazarlarımıza ve tüm ekibe kadar herkesin emeğiyle ortaya çıkan işten inanılmaz gurur duyduk. Çok içten mesajlar veren özel bir diziydi." ifadelerini kullandı.

16-12/20/blunt-talk-patrick-stewart-jacki-weaver.jpg

BLUNT TALK REYTİNGLERİ

İkinci sezon final bölümünde kendi zaman dilimindeki ve tekrar yayınlarıyla 77,000 izleyici tarafından takip edilen dizi ekran macerası boyunca izlenme oranlarında vasat bir görüntü ortaya koymuştu.

Dizinin oyuncu kadrosunda Patrick Stewart dışında Jacki Weaver (Rosalie), Adrian Scarborough (Harry), Dolly Wells (Celia), Timm Sharp (Jim), Mary Holland (Shelly), Romany Malco (Bob) ve Karan Soni (Martin) yer alıyordu. Media Rights Capital yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda ise MacFarlane ve Ames dışında Tristram Shapeero ile Stephanie Davis bulunuyordu.

STARZ'DA GERİYE KALAN GÜNCEL DİZİLER

Bu kararla birlikte kanalın devam eden komedi dizileri olarak Ash vs. Evil Dead ve Survivor's Remorse kaldı. Black Sails, Power, Outlander, The Missing ve The Girlfriend Experience ise kanalın mevcut dramaları.

Blunt Talk'u takip ediyor muydunuz? Sizce Starz diziye üçüncü sezon onayını vermeli miydi? Görüşlerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

'Blunt Talk' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin