BluTV orijinal dizisi "Bozkır"a New York Festivals TV & Film Awards’ta ödül verildi

Yiğit Özşener ve Furkan Andıç’ın ikinci sezon başrollerini paylaştığı 'Bozkır' dizisi New York Festivals TV & Film Awards’ta ‘En İyi Jenerik’ ödülünün sahibi oldu. Bozkır son sezonda neler oldu? Bozkır'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Bozkır 3. sezon çekilecek mi? Bozkır 3. sezon ne zaman, nerede çekilecek? Bozkır 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Bozkır'ın konusu ne? Yiğit Özşener kimdir? Furkan Andıç kimdir?

Berfin Sengil
17 Nisan 2024 - 11:45
Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli platformu BluTV, orijinal dizileri ile ödüllendirilmeye devam ediyor. Polisiye ve suç draması sevenlerin favori dizilerinden biri olan Bozkır, New York Festivals TV & Film Awards’ta ‘En İyi Jenerik’ ödülünün sahibi oldu. Hikayesi, kadrosu ve görsel dünyasıyla heyecan yaratan Bozkır’ın ikinci sezon jeneriği ödüle layık görüldü.

ARC film imzalı, Levent Cantek’in senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini Şahin Altuğ’la birlikte üstlendikleri, jeneriğini Özgür Çakır ile birlikte tasarlanan, en sevilen BluTV orijinal yapımlarından 'Bozkır 2. Sezon' New York Festivals’da “En İyi Jenerik” ödülünü aldı.

BluTV’nin daha önce bir diğer orijinal dizisi Alef ile ödüllendirildiği New York Festivals’te bu kez Bozkır dizisi ikinci sezonuyla başarıya ulaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin