Blutv'den duygu seline sürükleyecek dram türündeki 5 dizi önerisi!

Türkiye'nin sevilen içerik platformundan dram türünde dizi önerisi.

Merve Mutlu
06 Mayıs 2020 - 13:03
Kültür Sanat

Türkiye'nin sevilen içerik platformu olan Blutv yurt dışında büyük ilgi gören yapımları içeriğinde barındırdığı kadar orijinal dizileriyle de dikkat çekiyor. İşte blutv'nin dram dizilerinden 5 dizi önerisi.

The Pier

20-05/06/the-pierr.jpg

The Pier'in konusu nedir: Daha birkaç saat önce birlikte planlar yaptığı kocasının ani ve gizemli ölümünün ardındaki sırrı ortaya çıkarmaya çalışırken gerçeklerle yüzleşen bir kadının hikayesini anlatan dizi blutv'nin dram dizilerinin başında geliyor. 

The Attaché

20-05/06/the-attache.jpg

The Attaché'in konusu nedir: Paris'e yeni taşınmış olan İsrailli bir müzisyen olan Avshalom ile ailesinin, Fransa'da gittikçe artan terör saldırıları ile birlikte değişen hayatlarını konu alan dizi, blutv'nin dram dizileri arasındaki yerini koruyor. 

The New Pope

20-05/06/the-new-pope.jpg

The New Pope'un konusu nedir: İlk sezonu The Young Pope olarak yayınlanan ve ikinci sezonunda isim değiştiren bu dizi,  Sigara ve içki tüketen, ağzı bozuk ve inancını sorgulayan papa imajıyla Lenny Belardo'nun hikayesini gözler önüne seriyor. ilk Amerikan Papa olan Lenny Belardo yani Papa 13. Pius’un ilk döneminde yaşadığı karmaşık hayatı konu alarak bulunduğu konum için genç olan papanın aykırı davranışları ile tepki çekmesi üzerine kurulu muhteşem bir dizi olarak blutv'deki yerini koruyor. 

The Handmaid's Tale

20-05/06/the-handmaids-tale.jpg

The Handmaid's Tale'in konusu nedir: 69. Emmy Ödülleri'ne damgasını vuran bu dizi, dram dalında en iyi dizi ödülünün sahibi olu. Damızlık Kızın Öyküsü olarak çevrilen bu dizide: kadınların neredeyse tüm haklarının ellerinden alındığı ve sadece hizmetçi olarak ya da çocuk doğurarak varlıklarını sürdürdükleri, erkek ve dindar egemen bir totaliter toplum anlatılıyor. Distopik bir geleceğin ele alındığı dizide: ABD'de rejimin değiştiği, yakalanan muhalif kadınların hizmetçi olarak kumandanlara verildiği ve o kumandandan hamile kalıp olabildiğince çocuk doğurmalarının beklendiği bir dünya kuruluyor. Ancak son zamanlarda oldukça düşen doğum oranları, hamile kalmanın zorlaştığını gösteriyor. 

ZeroZeroZero

20-05/06/zeroo.png

ZeroZeroZero'nun konusu nedir: Latin Amerika'nın karanlık köşelerinde başlayan hikayesiyle kartellerin arasındaki güç savaşlarını ve uyuşturucu dünyasındaki büyük hesaplaşmaları izleyicilerin beğenisine sunan hem suç hem de dram dizisidir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin