Bob Marley'in hayatını anlatan 'One Love' filminden yeni fragman!

Reggae denince ilk akla gelen isim olan Bob Marley'in hayatına odaklanan 'One Love' filminden yeni fragman yayınlandı.

Berfin Sengil
06 Aralık 2023 - 15:30
Viral

Dünyaca ünlü müzisyen Bob Marley'in müzik kariyerinin yanı sıra siyasî mücadelesine de yer veren 'Bob Marley: One Love' filminden yeni bir fragman paylaşıldı.

Bob Marley'i oyuncu Kingsley Ben-Adir'in canlandırdığı filmde, ünlü ismin müziğinin sınırları aşmasından barış mesajlarının siyasî çevrelerin hedefi halina gelmesine neden olmasına dek geniş bir perspektif sunuluyor.

'King Richard'ın da yönetmenliğini üstlenen Reinaldo Marcus Green bu filmde de yönetmen koltuğunda oturuyor. Zach Baylin, Frank E. Flowers ve Terence Winter'ın kaleme aldığı film, İngiltere ve Jamaika'da çekildi.

Jamaikalı reggae sanatçısı ve asıl ismi olan Robert Nesta Bob Marley'i konu alan 'Bob Marley: One Love', 16 Şubat 2024'te seyirciyle buluşacak.
 
'Bob Marley: One Love' filminin fragmanı için tıklayınız:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin