Bodrum Masalı 9. Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D'nin sevilen dizisi Bodrum Masalı 9. bölümüyle sevenleriyle buluşmuştu. Bodrum Masalı 9. bölümde neler yaşandı? Dizi hangi güne alındı? İşte detaylar!

Bodrum Masalı’nın 9. Bölümünde Neler Yaşanmıştı?

Sevilen dizi Bodrum Masalı’nın geçen hafta Perşembe günü yayınlanan 9. bölümünde heyecan büyük oranda artış göstermişti.

Cenk’in Su’ya yaptığı romantik jeste tanık olan Kelebek, kalenin içinde ellerinde çiçekleri ile kalakalmıştı. Ancak bu durumdan haberi olmayan Su, Cenk’in ayarladığı burslu müzik okuluna, ABD’ye gitmek için elinden geleni yapıyordu. Ta ki Aslı durumu Su’ya anlatana kadar. Henüz ne yapacağı konusunda kararsız olan Su, Kelebek’in kendisine duyduğu ilgiyi görmezden mi gelecek, yoksa gitmekten vaz mı geçecek orası henüz bilinmiyor.

 

 

Faryalı tarafından işletilen Yıldızlı Oteli kurtarabilmek için Alara’nın yaşadığı eve gizli bir şekilde giren Ateş, Alara’nın babasının kasasında duran hard diski almıştı. Ancak daha evden çıkamadan Uzay’a yakalanan Ateş, Alara’nın babası Cahit’e hesap vermek zorunda kalmıştı.

Bodrum Masalı’nın Yeni Günü

Kanal D'nin dikkat çeken dizisi Bodrum Masalı, artık Perşembe akşamları değil, Pazar akşamları sevenleri ile buluşacak. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 9. bölümünde yaşanan heyecan dolu sahneler gelecek bölümde yani 10. bölümde de aynı tempoda devam ediyor. Kanal D ekranlarının tutulan dizisi Bodrum Masalı yeni günü olan Pazar günleri yine aynı saatinde, saat 20:00’da ekranlarda olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin