Bodrum Masalı'na transfer üstüne transfer

Geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Bodrum Masalı dizisi oyuncu kadrosuna transfer üstüne transfer yapıyor. Nejat İşler'den sonra başka bir ünlü ismi dahil eden, Bodrum Masalı akşam yayınlanacak bölümüyle ekranlarda fırtına gibi esecek.

Sibel Karagöl
30 Ocak 2017 - 21:13
Gündem

Geniş ve deneyimli oyuncu kadrosuyla dikkatleri çeken Bodrum Masalı dizisi oyuncu kadrosuna transfer üstüne transfer yapıyor. Nejat İşler'den sonra Bige Önal'ı da kadrosuna dahil eden, Bodrum Masalı pazar akşamı yayınlanacak 22. bölümüyle ekranlarda fırtına gibi esecek.

17-01/30/bod.jpg

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı ilginç hikayesi ve iddialı kadrosuyla yayın hayatına dolu dizgin devam ediyor. Senaristliğini Başar Başaran ve Emre Özdür yaptığı Bodrum Masalı dizisinin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin’in oturuyor.

Dizinin başrollerini Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Toprak Sağlam, Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe'nin paylaştıkları dizinin oyuncu kadrosuna Nejat İşler'den sonra bir ünlü isim daha eklendi. 

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen dizinin kadrosuna daha önce Benim Adım Gültepe ve Maral dizilerinde rol alan Bige Önal dahil oldu. Göç Zamanı dizisinde yıldızı parlayan güzel oyuncu Bige Önal'ı, Bodrum Masalı 22. bölümünde Nejat İşler'in canlandırığı Bora karakterinin özel asistanı olarak izleyeceğiz.

17-01/30/bb.Jpeg

Bodrum Masalı dizisinin Nejat İşler transferi hakkındaki haberimize buradan ulaşabilirsiniz. Bodrum Masalı hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitemizi takip edin.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin