Bodrum Masalı'nda İşler Değişiyor!

Bodrum Masalı'nın 10. bölümü bu akşam sevenleriyle buluşacak. Saat 20:00'da başlayacak olan dizide neler yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı’nın bu akşam yayınlanacak olan bölümünde işler iyice karışmaya başlıyor.

Bodrum Masalı’nda Ortalık Karışıyor!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 9. bölümde Cahit Akarslan’ın şantaj amacı ile kullandığı fotoğraf ve belgeler için onun evine gizlice giren Ateş, Uzay’ın sayesinde yakalanma riskiyle karşı karşıya kalmıştı. Ama Ateş’in bir yol bulup evden ayrılması ile tüm bu yaşananların sorumlusu olan Alara da evden atılmıştır. 

Su’ya tam başı sıkıştığı anda yardım eden Cenk, Kelebek’in öfkelenmesi için yeterince geçerli bir sebep olur. Ancak Kelebek Su için öfkelenirken İpek ona tüm duygularını açıklar. Kelebek şimdi ne yapacağı konusunda boşluktadır.

Yaşanan tüm olayların dışında Evren’in Yıldız’ı geri kazanma çabaları hala devam etmektedir. Evren, Yıldız’a giden yolda herkesi kullanmaya devam edecektir. Evren’in bu tavırları karşısında sinirlerine hakim olamayacak bir konuma gelen Gözde ise Yıldız’a Evren’le aralarında yaşananları söylemek konusunda düşüncelidir.

Ateş, on Cahit Akarslan’ın elinde kurtaran Aslı ile birlikte oldukça romantik bir gece geçirir. Ancak çok geçmeden işler yeniden sarpa saracaktır.

Bodrum Masalı Saat Kaçta Başlayacak?

Bu hafta yayın gününde bir değişiklik yapılan Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Bodrum Masalı bu akşam saat 20:00’da ekranlarda sevenleri ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin