Bodrum'da sürpriz karşılaşma!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan bir restaurantta yemek yiyen Bülent Ersoy, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve eşi Sezil Mandalinci ile karşılaştı. Ersoy, yeni görevi için Mandalinci'yi tebrik etti.

Berfin Sengil
19 Nisan 2024 - 09:36
Magazin

Yoğun geçen konser turnesinden fırsat bularak Bodrum’a tatile giden 'Diva' lakaplı Bülent Ersoy, Bodrum Meclis Üyesi Candan Topdemir’i restaurantında ziyaret ederek yeni görevinden ötürü tebriklerini iletti.

Yakın dostu Candan Topdemir ile birlikte yemek yiyerek özlem gideren Bülent Ersoy, aynı anda mekanda yemekte olan yeni Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve eşi Sezil Mandalinci  ile sürpriz bir karşılaşma yaşandı.

Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci ve eşi Sezil Mandalinci ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Bülent Ersoy, Mandalinci’ye yeni görevinde tebriklerini iletti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin