Sakla Beni 24. Bölümde İncila ve Mete sonunda kavuştu! Kont Ziya, kardeşiyle aynı yerde vuruldu!

Star'ın çok beklenen dizilerinden Sakla Beni 24. bölümüyle ekrana geldi. Peki Sakla Beni 24. bölümde neler oldu? Sakla Beni 25. bölümde neler olacak? Sakla Beni 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sakla Beni dizisi nerede çekiliyor? Sakla Beni dizisinde kimler rol alıyor? Sakla Beni dizisinin konusu ne? Sakla Beni dizisi uyarlama mı? Sakla Beni reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
19 Nisan 2024 - 09:45
Kültür Sanat

Star’ın sevilen dizisi, OGM Pictures yapımı Sakla Beni 24. bölümüyle ekran geldi. Peki Sakla Beni 25. bölümde neler olacak? İşte detaylar!

SAKLA BENİ 24. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mete'nin herkesin önünde İncila'yı sevdiğini söylemesi büyük bir şaşkınlık yaratır. Artık gerçekleri gizlemek istemeyen Mete attığı bu adımdan pişmanlık duymazken, İncila ise onun bu gerçeği böyle ulu orta bir yerde dile getirmesini doğru bulmaz.

Aşka ve sevgiye inanan Naz, Mete ile İncila arasındaki duyguları kabullense de en başından beri gerçeği sakladıkları için kendini kandırılmış hisseder. Ona en büyük destek yine Kadir'den gelir. Mete ile İncila ise gerçeklerin ortaya çıkmasıyla bozulan aile ilişkilerini düzeltebilmek için çaba harcarlar. Naz ile Kadir ilişkilerinde büyük ve heyecan verici adımlar atarlar.

Hayata dair bazı gerçekleri daha iyi fark eden Kont Ziya, Atıf ile karşı karşıya gelir. İntikam peşine düşen büyük bir düşman beklenmedik bir anda Kont Ziya'nın karşısına çıkar.

Sakla Beni yeni bölümüyle Perşembe Star'da...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin