İnci Taneleri 11. Bölümde Piraye ve Dilber yüz yüze geldi! Azem'e gizemli mesajı kim gönderdi?

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri 11. bölümüyle ekrana geldi. Peki İnci Taneleri 11. bölümde neler oldu? İnci Taneleri 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İnci Taneleri 12. bölümde neler olacak? İnci Taneleri dizisinin konusu ne? İnci Taneleri dizisi uyarlama mı? İnci Taneleri dizisinde kimler rol alıyor? İnci Taneleri dizisi 10. bölüm izle! İnci Taneleri reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
19 Nisan 2024 - 09:55
Kültür Sanat

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri dün akşam yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıktı. Tüm Türkiye’nin büyük bir ilgiyle izlediği dizinin on birinci bölümü  ABC1 20+'da 8,21 izlenme oranı (rating) 20,10  izlenme payı (share), TOTAL’de (Tüm Kişiler) 6,17 izlenme oranı (rating) 16,43 izlenme payı (share) AB'de 7,03 izlenme oranı (rating) 19,11 izlenme payı (share) alarak günün en çok izlenen dizisi oldu. 

İNCİ TANELERİ 11. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Cihan, ablası Nehir’in bulunması için Azem’le birlikte hareket etmeye karar verdi. Baba-oğul, Nehir’in izini bulmak için önce evlat edinildiği aileyi, sonrasında Nehir’in tedavi gördüğü kliniği ziyaret etti. Ancak Azem ve Cihan bir türlü bilgi edinemedi. Azem, Cihan’la vakit geçirdkçe kendi ailesiyle ilgili bilmediği gerçekleri de duymaya başladı. 

Cihan bir yandan özel hayatı ve ailesiyle ilgili sorunlarını çözmeye çalışırken diğer yandan da Reyyaz’la işleri yoluna sokma derdine girdi. Reyyaz, Aleyna’yı teslim etme karşılığında Cihan’ı işlerin başına geçireceğini söyleyince Cihan’ı köşeye sıkıştırdı. Zahir’e karşı hazırlıklı olmaya çalışan Dilber, Azem’in silahı geri vermeyeceğini anlayınca bu seferde Zerre’nin çakısını üstünde taşımaya başladı. Ortalarda olmayan Zahir bir anda Dilber ve Yıldız’ın karşısına çıktı. 

Diğer tarafta Piraye, Azem hakkında öğrendiklerini sindirmeye çalışırken kafası da iyice karıştı. Piraye’nin, Dilber’in sahne aldığı pavyona yaptığı sürpriz ziyaret ise herkesi şaşkına uğrattı. Piraye, Dilber ve Azem ilişkisini çözmeye çalışırken bu karşılaşmayla birlikte Azem de son dönemde yaşamak zorunda kaldığı her şeyi gözden geçirdi. Hayatıyla ilgili artık bir tercih yapması gerektiğini düşünen Azem, Dilber’den ayrılmaya karar verdi. 

“Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin