Bomba isimler AVM gezisinde!

Ekranların başarılı isimleri AVM turunda objektiflere takıldı!

Pınar Alçiçek
11 Eylül 2023 - 10:19
Magazin

GÖKÇE BAHADIR

23-09/11/gokce-bahadir-1694417025.JPG

KISA ALIŞVERİŞ

Güzel oyuncu Gökçe Bahadır önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği AVM’de kısa bir alışveriş turunun ardından arkadaşlarının yanına kahve içmeye geçen güzel oyuncu, yanına gelen sevenlerini kırmayıp onlarla hatıra fotoğrafı çektirip ayak üstü de olsa sohbet etti. 

EMRE ALTUĞ

23-09/11/emre-altug.JPG

BABA OĞUL GÜNÜ

Başarılı şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, geçtiğimiz gün oğulları Kuzey ve Uzay ile birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Şarkıcılıktaki başarısını oyunculuk alanında da kanıtlayan Emre Altuğ, "Baba oğul alışverişe çıktık, kısa bir alışveriş yapıp yemek yiyeceğiz her şey yolunda’’ dedi. Daha sonra aracını bıraktığını vale noktasından teslim alıp AVM’den ayrıldı.

ASENA

23-09/11/asena.JPG

İSTİKAMET ALMANYA

Türkiye’nin başarılı oryantallerinden Asena, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşlarıyla birlikte geldiği AVM’de uzun bir alışveriş turuna çıkan Asena, alışverişin ardından meydan katında bulunan bir restoranda yemek yiyip uzunca sohbet etti. Eğlenceli ve keyifli halleriyle dikkat çeken Asena, "Gezmeye geldik, birkaç gün daha buradayım sonra tekrar Almanya'ya döneceğim’’ dedi.

MERT ÖCAL & SUDE BURCU

23-09/11/mert-ocal-suda-burcu.JPG

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Oyuncu Mert Öcal, önceki gün sevgilisi Sude Burcu ile birlikte AVM'de objektiflere yansıdı. Evlilik hazırlıklarına başlayan çift, kısa bir alışveriş turuna çıktı. Tarzları ve şıklıkları ile ilgi odağı olan çift, küçük bir toplantı için AVM’ye geldiklerini ve düğün hazırlıklarının devam ettiğini söyleyendi.  

MAHSUN KIRMIZIGÜL

23-09/11/mahsun-kirmizigul.JPG

HEM İŞ HEM ALIŞVERİŞ

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz gün AVM'de görüntülendi. Yaz aylarının kendisi için çok güzel geçtiğini söyleyen Kırmızıgül, “Bugün yeni sezonda yapılacak işlerle alakalı arkadaşlarımla buluştum. Çalışmaya devam ediyoruz” dedi. Ünlü şarkıcı, buluşma sonrası AVM’ye girerek yeni sezon ürünlerini de incelemeyi ihmal etmedi.

HAMDİ ALKAN

23-09/11/hamdi-alkan.JPG

"SABREDİN AZ KALDI"

Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan, önceki gün AVM'de objektiflere yansıdı. Arkadaşlarıyla buluşup keyifli vakit geçiren Alkan, oturdukları mekan  çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Son zamanlarda sürekli bahsettiği büyük projesi ve herkesin şaşıracağı başrol sorusu üzerine, "Sabredin, çok az kaldı. Tekrar söylüyorum başrolü duyan herkes şok olacak. Bugün tatil, arkadaşlarımla güzel vakit geçirmeye geldik” dedi.

ECE ERKEN

23-09/11/ece-erken-eymen.JPG

"ALIŞVERİŞİ EYMEN YAPIYOR"

Ünlü sunucu Ece Erken, oğlu Eymen ile birlikte AVM'de görüntülendi. Anne oğulun neşeli ve keyifli halleri dikkat çekerken Ece Erken, “Eymen artık büyüdü ve evin erkeği oldu. Kendi alışverişini de kendi yapmaya başladı beni karıştırmıyor” dedi.

ASLIHAN GÜNER

23-09/11/aslihan-guner-1.JPG

"'ZÜBEYDE' FİLMİNİN YERİ BAMBAŞKA"

Yeni projesi 'Zübeyde' filmi için gün sayan başarılı oyuncu Aslıhan Güner, önceki gün AVM'de görüntülendi. Makyajsız, duru güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Güner, yeni projeler için senaryo okuduğunu ifade etti. Yaz aylarını çalışarak geçirdiğini söyleyen Aslıhan Güner, ''Zübeyde hanımı canlandırdığım filmin vizyon tarihi yaklaşıyor. Çok duygu yüklü, izleyenlere bir kez daha gurur yaşatacak bir film oldu. Birçok önemli karaktere hayat verdim ama bu proje benim için bambaşka bir öneme sahip.'' dedi. Daha sonra alışveriş turuna çıkan Aslıhan Güner, mağazaları dolaşarak, yeni sezon ürünlerini inceledi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin