Özel Haber I Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio "The Wager" filminde yeniden beraber çalışacak!

Birçok başarılı projede bir arada çalışan Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio yeni bir filmde daha beraber çalışmaya hazırlanıyor. Peki The Wager filmi ne zaman çekilecek? The Wager filminin konusu ne? The Wager filmi ne zaman vizyona girecek? The Wager filminde kimler rol alacak? Leonardo DiCaprio'nun The Wager filminde rolü ne olacak? Leonardo DiCaprio kimdir?

Volkan Usta
11 Eylül 2023 - 09:08
Kültür Sanat

Zindan Adası, Göklerin Hakimi ve Köstebek gibi yapımlarda beraber çalışan oyuncu Leonardo DiCaprio ve yönetmen Martin Scorsese, yeni bir projede bir araya geliyor.

23-09/03/mv5bmmu3ndk4ntgtm2m4ys00ytlhlwewntutywrmzte3zjixmtzhxkeyxkfqcgdeqxvymtyzntmwmzgz_v1_.jpg

En son "Killers of the Flower Moon" bir araya gelen Hollywood sinemasının en yetenekli isimlerinden Leonardo DiCaprio ve en kaliteli yönetmelerinden Martin Scorsese "The Wager" adlı proje için hazırlıklara başladı. 

23-09/04/f5lxjboxuaagf86.jpg

1740'lerde geçen hikaye, "The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny and Murder" adlı kitaptan uyarlanacak filmde İngiliz gemisinden kurtulan ve bir adaya düşen mürettebatın hayatta kalma mücadelesi anlatılacak.

23-09/04/21047523_20131008113505929.jpg

Martin Scorsese'nin ayrıca sıradaki projeleri arasında Jonah Hill başrollü "Jerry Garcia" biyografisi, Leonardo DiCaprio başrollü "Teddy Roosvelt" biyogafisi ve geçtiğimiz aylarda Vatikan'da Papa'yı ziyaret ettiği sırada ortaya çıkan İsa konulu filmleri listede bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin