Bonding 2. sezon Netflix'te başladı! Yeni sezon hakkında bilinmesi gerekenler!

Dostluk güvenli kelime değil... Tiff ve Pete yeni maceralara yelken açıyor! Netflix dizisi Bonding'in 2. sezon detayları...

Dostluk güvenli kelime değil...

İlk sezonu 24 Nisan 2019'da yayınlanan Netflix'in kara komedi türündeki dizisi "Bonding" 2. sezon bölümleriyle 27 Ocak 2021 Çarşamba günü geri döndü.

BONDING 2. SEZON DETAYLARI

Ek iş olarak dominatrikslik yapan New Yorklu bir lisansüstü öğrencisinin lisedeyken en iyi dostu olan gey arkadaşını asistanı olarak tutmasıyla gelişen olayları konu edinen dizinin yeni sezonu 8 bölümden oluşuyor. Yapımın ilk sezonu 7 bölümden oluşmakta.

Senaryoyu kaleme alan Rightor Doyle'un gerçek yaşam deneyimlerinden uyarlanan ve Outfest LA'de Seyirci Ödülü kazanmayı başaran Bonding'in yeni sezon hikayesinde; New York'taki tüm zindanlardan kovulan meteliksiz dostlar Tiff ve Pete'nin, BDSM topluluğundaki itibarlarını yeniden inşa etme çabalarına tanıklık ediyoruz.

fPa6Gz

İlk sezonda olduğu gibi yine kısa süreli bölümlerle izleyici karşısına çıkan dizinin yeni sezon bölüm süreleri 16 ile 22 dakika arasında değişiyor.

Yeni sezonun bölüm rehberi ise şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Tuhaf Hazlar" (18 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Köpek Oyunu" (19 dakika)
- 2. Sezon 3. Bölüm: "Özel Köle" (19 dakika)
- 2. Sezon 4. Bölüm: "Üçlü İlişkiler" (19 dakika)
- 2. Sezon 5. Bölüm: "Nanci" (20 dakika)
- 2. Sezon 6. Bölüm: "Kayıp Yumurta" (16 dakika)
- 2. Sezon 7. Bölüm: "Özgür Komedi" (21 dakika)
- 2. Sezon 8. Bölüm: "İzin" (22 dakika)

Bonding'in oyuncu kadrosunda Zoe Levin ve Brendan Scannell ikilisine Micah Stock, Theo Stockman, Nana Mensah, Alex Hurt, D'Arcy Carden, Gabrielle Ryan ve Charles Gould eşlik ediyor.

xyNusg

Blackpills & Anonymous Content ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise Rightor Doyle, Dara Gordon, Jacob Perlin, Nina Soriano, Tom Schembri ve David Sigurani'den oluşuyor.

BONDING 3. SEZON OLACAK MI?

Bonding'in 3. sezonunun olup olmayacağına dair henüz resmi bir duyuru mevcut değil.

"Bonding" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin