Boomcu Onur bu hafta Kardeş Payı'nda!

Boomcu Onur 'Kardeş Payı'nda!

resim yok
30 Nisan 2014 - 13:15
Yeni Bölüm

O'nu özleyenler ekran başına!

 

Boomcu Onur 'Kardeş Payı'nda!

Boomcu Onur Karakteriyle ünlü olan Ahmet Dursun artık 'Kardeş Payı'nda!

 

İşte detaylar:


Büyük beğeniyle izlenen ekranların en komik dizisi Kardeş Payı'na, Boomcu Onur karakteriyle fenomen olan Ahmet Dursun dahil oldu.

 

HERKESİ ŞAŞIRTACAK YENİ KARAKTERİ

Söylediklerinin tek kelimesi anlaşılmayan, bu yüzden de sahnelerinde alt yazı kullanılan Boom'cu Onur (Ahmet Dursun) ser verip sır vermediği, herkesi şaşırtacak yeni karakteriyle Kardeş Payı'nın 10. bölümünde 01 Mayıs Perşembe Star TV ekranlarında…

 

O İSİMLERİN ARASINA KATILDI

Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, proje tasarımını ve yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı dizinin başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Rıza Akın, Ayşe Kökçü, Şinasi Yurtsever, Ali İhsan Varol, İpek Yaylacıoğlu, Berfu Öngören, Korhan Herduran, Nazlı Tosunoğlu, Sadık Gürbüz, Fulden Akyürek paylaşıyor.

Dizide Ahmet Kural (Metin) ve Murat Cemcir(Ali)  su tesisatçısı, Seda Bakan ise evin geçimini sağlayan akıllı küçük kardeş (Feyyza) karakterine can veriyor.[reklam]

Mahalle duygusunun yoğun olarak hissedileceği dizide mucit kardeşler Metin ve Ali’nin dünyaya barış ve mutluluk getirecek bir icada imza atmalarıyla hayatları değişiyor.

 

KARİYERİ HAKKKINDA İLGİNÇ BİLGİLER

1993 doğumlu olan Dursun, ortaokuldan sonra öğrenimine devam etmemiş. Suskunlar, Geniş Aile gibi dizilerde küçük roller üstlendikten sonra karşısına İşler Güçler dizisindeki Boomcu Onur karakteri çıkmış. Ama Dursun'un ya da herkesin tanıdığı adıyla Boomcu Onur'un kamera karşısınaki öyküsü daha eskilere dayanıyor.

Dursun annesiyle birlikte kadın programlarına seyirci olarak katılmaya başlamış. Kendi deyimiyle şakşakçılık yapıyormuş Dursun annesiyle birlikte. O sırada stüdyoda birinin dikkatini çekmiş. Kendisine yapılan 'Tipin müsait git bir ajansa' tavsiyesine uymuş Dursun. Yine kendi deyimiyle ajans 'yanlışlıkla fotoğrafını' İşler Güçler'in yapımcı firmasına gönderince de ekran yolu açılmış.

Boomcu Onur ekranda olduğu kadar sosyal medyada da çok ünlü. Kimi onu dizinin en bomba karakteri olarak tanımlıyor. Kimi rolünün daha da artırılmasını istiyor. Bazıları onun tam bir halk adamı olduğu görüşünde. En çok da set işçilerini gündeme getirdiği için seviliyor Boomcu Onur.Bazı seyirciler onun Türk TV'lerinde bugüne kadar yaratılan en dikkat çekici yan karakterlerden biri olduğunu düşünüyor.

 

 

'KARDEŞ PAYI' 10. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin