resim yok
04 Nisan 2011 - 00:00

 

Sinpaş’ın reklam yüzü olan Nebahat Çehre “60 sayfalık Aşk-ı Memnu iki yıl sürdü. 46 yıllık Kanuni saltanatı daha uzun sürer herhalde, ben de bu dizide yaşlanırım artık!” diyor

 

Haziran Gecesi, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl... Oynadığı her dizi olay olan Nebahat Çehre en son Muhteşem Yüzyıl’da Valide Sultan rolüyle karşımıza çıktı. Bugüne kadar hiçbir reklam filminde rol almayan Çehre, Sinpaş’ın İstanbul Sarayları projesinin reklam yüzü oldu. Projeyi hem dizideki Valide Sultan karakteriyle konsept olarak örtüştüğü hem de ev sahibi olmayı çılgın tüketimin bir parçası saymadığı için kabul ettiğini anlatan Çehre, Levent’te 120 metrekarelik mütevazı bir evde oturuyor. Hiçbir zaman bütçesini düzenleyemediğini söyleyen Çehre dizilerde gösterdiği başarıyı ekonomisinde gösterememekten şikâyetçi!

      

Geçmişte sahip olduğu iki lüks evi satıp dünya seyahatlerine çıkan ünlü oyuncu, “Para bende tutunmuyor” diyor. Hisse senedi yatırımlarında da talihsizlikten yakınan oyuncu borsa macerasını Milliyet'ten Songül Hatısaru'ya anlattı... 

      

“Mustafa Sandal’ın annesi Tülin Sandal bir ara borsaya merak salmıştı. Birlikte analizler yapıp! Hisse aldık. Ancak sattığımız hisseler öyle bir yükseldi ki sonradan, ah biz ne yaptık, niye acele ettik dile epeyce dertlendik.”         


  
Son dönemdeki kazançlarını faizde değerlendirdiğini anlatan Çehre’nin hayali Ulus - Levent taraflarında bahçeli, teraslı bir ev almak.    


Daha iki ay önce Muhteşem Yüzyıl’ın kaldırılmasının istenmesine varan tepkiler oldu. Tepkiler bir anda durdu. Senaryoda mı değişiklik oldu yoksa dizi mi benimsendi?  


Senaryoda hiçbir değişiklik olmadı. Tepkiler oldu. Ama bakın şimdi tarih kitapları yok satıyor. Tarihi yerler yeniden keşfediliyor, Osmanlı tarzı takılar popüler oldu. Bu da dizinin benimsendiğini gösteriyor.



Aşk-ı Memnu’daki kızlarınızdan biri Osmanlı sarayında Haseki Sultan, diğeri ise cinsel saldırıya uğradı ve sürünüyor, ne diyorsunuz?

Mahidevran sürünmüyor mu sanki! Hürrem varken Mahidevran’ın hali de içler acısı! Şaka bir yana, Beren’in dizisini de takdir ediyorum. Tecavüz ve kadına şiddet konularının bugünlerde bu kadar sıkça gündeme gelmesinde katkısı olduğunu düşüyorum.



Dizilerde kızlarınızla yarışıyorsunuz güzellikte. Burada da Kanuni’nin annesi gibi durmuyorsunuz. Bu dizide yaşlanır mısınız artık?

Özel hiçbir şey yapmıyorum. 60 sayfalık Aşk-ı Memnu iki yıl sürdü. 46 yıllık Kanuni saltanatı daha uzun sürer herhalde, ben de bu dizide yaşlanırım artık!

 

BERGÜZAR’IN KURABİYELERİ HÜRREM’E YASAK



Muhteşem Yüzyıl’ın seti nasıl geçiyor?

Çalıştığım en keyifli, en dostluk dolu setlerden biri. Herkes çok samimi ve sıcak, Bergüzar Korel Halit’in sevdiği kurabiyelerden yapıp yolluyor. Set ekibi olarak hep birlikte yiyoruz elbette! Hürrem çok disiplinli çalışıyor, çok beğeniyorum, ama kurabiyelerden yemesine izin vermiyoruz!

 

N. Çehre fotograflari çin tıklayınız
   

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin