resim yok
04 Nisan 2011 - 00:00

 

Survivor Ünlüler ve Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler'in çok sempatik bulduğu Ünlüler dün yayınlanan bölümde ödül oyununu kazanarak, karşı tarafı hezimete uğrattı.

Oyunu kazandıklarında gözyaşlarına hakim olamayan Nihat Doğan, adaya döndüklerinde ise "Şöhret sandın karamürsel sepeti mi sandın evladım" sözleriyle karşı takıma mesaj yolladı.

 

Dominik'te başlayan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasının ilk yayını ve ilk oyunu dün gece ekrana geldi. Nihat Doğan, Pascal Nouma, Derya Büyükuncu, Ebru Destan, Asena, Özge Ulusoy ve Zeynep Tunuslu'nun yarıştığı yarışma büyük ilgi gördü. Ünlülerin helikopterden atılıp adaya yüzmeleriyle başlayan yarışmada Ünlüler takımının kaptanı Derya Büyükuncu olmasına rağmen Nihat Doğan kontrolü ele geçirdi.

Esprili başlayan adaya geliş macerasının ardından ilk oyun oynandı. Ödül yarışmacıların balık avlamasına yardımcı olacak av setiydi. Ünlüler Derya Büyükuncu'nun kaptanlığında yarışmayı rahat kazanırken Nihat Doğan yarışma sonrası sevinç gözyaşlarına boğuldu.

Gönüllüler takımı ise ilginç karakterlerden oluşuyordu.  Girne Amerikan Üniversitesi'nde öğrenci olan Taner  rahat ve tuhaf tavırlarıyla ilgi ve tepki çeken isim olurken, ilk günden birbirine giren takım üyelerinin 55 günü nasıl tamamlayacağı merak konusu oldu.

Reklam satış danışmanı ve oyunculuk öğrencisi olan Didem karşı takımın yumuşak karnı oldu. Sürekli yemek yeme isteği ve ortak işlerde etkin olmaması nedeniyle bir anda takımın dışladığı Didem, ilginç çıkışları ve gözyaşlarıyla da ilk bölüme damga vurdu.

Yarışma için yola çıktığı araçta gözyaşlarına boğulan Nihat Doğan programın  sürükleyici ismi olacağını ilk günden gösterdi.

Nihat Doğan'ın espirileri de geceye damga vurdu

- Survivor bizim namusumuz -

-"Hacı Abi.." - Bizim hayatımız olmuş Strateji -

-"işte ilk insanlar gibi pişik yiyeceğiz." hamur kızartmasından bahsediyor.

- Bizim arabamızda geri vites yok - Denizi zaten bekliyorduk - Bütün arkadaşlarımızın içinde başka bir power olacağını biliyorum

TWİTTER'DA NİHAT DOĞAN GEYİKLERİ

-bütün programlarını iptal edip türk halkı için programa katılıyor büyük fedakarlık.

- Nihat Doğan'ın Pascal Nouma'ya Hacı abi demesi ahahahaha! - Nihat Doğan o helikopterin pervanesine takılsın iice bi dönsün bi kendine gelsin artık.

- Survivor adasında 10. dakikasını geçiren Nihat Doğan: "Deniz olacağını zaten bekliyorduk." - tamam hadi bitti oyun,nihat doğan'ı bıraktınız adaya,kurtulup dönebilirsiniz artık..

- Nihat Doğan adaya indikten sonraki ilk fantastik açıklamasını yaptı: "Denizi zaten bekliyorduk." - baltalı ilah!! nihat doğan! - nihat doğan helikopterden atladıktan sonra adaya doğru değil, okyanusa doğru yüzmüş doğrumu - Nihat doğan adada 55 gün kalırsa, saçı sakalı uzatır, yurda döndüğünde elinde dominikten getirdiği asasıyla kendini mesih ilan eder.

- üzgünüm ama nihat doğan gerçek, bilin istedim.

- Nihat Doğan : Bizim arabamızda geri vites yok ! - ah nihat doğan kendini bize karşı sorumlu hissediyormuş, rahat uyku uyuyabilirim o zaman bu gece oh - nihat doğan survivoru namus meselesi yapmış hobareyy - survivor da yanan meşale ile birlikte nihat doğan ın sevinç gözyaşlarına boğulması beni benden aldı yok böle bişey...

- Nihat Doğan: Pascal çok stratejist bir arkadasımız hepimizin icinde farklı bir power vardi ve kazandık başardık mutluyuz...

- Nihat Doğan ve Survivor. Bu adam belki burada doğal seleksiyona uğrar. Gaia'nın bir şekilde ayıbını örtmesini bekliyorum - Issız adaya düşsem yanıma almayacağım şeyler listesinin ilk üçünü nihat doğan dolduruyor ! - nihat doğan'lı survivor yüzünden, uzun haftalar boyunca cumartesi günleri evde oturabilirim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin