Bosch dizisi 7. sezonuyla final yapıyor! Detaylar!

Ve Bosch dizisi final yapıyor! İşte detaylar...

Amazon'un en uzun soluklu orijinal dizisi "Bosch"un final zamanı artık belli!

BOSCH 7. SEZON İLE VEDA EDECEK!

Amazon Studios'tan yapılan açıklamaya göre Bosch'un Amazon Prime Video'daki 7. sezon yayını aynı zamanda dizinin final sezonu olacak! Duyuru dizinin altıncı sezon prömiyeri öncesinde gerçekleştirildi.

Titus Welliver'ı (Lost, The Good Wife) LAPD dedektifi Harry Bosch karakteriyle başrolde izlediğimiz dizi Michael Connelly'nin çok satan romanlarından ekranlara uyarlanıyor.

20-04/03/bosch-veda.jpg

Bosch'nun oyuncu kadrosunda Titus Welliver dışında Jamie Hector (The Wire), Amy Aquino, Madison Lintz (The Walking Dead) ve Lance Reddick (The Wire, Fringe) gibi isimler yer alıyor.

Yeni sezon onayı hakkında konuşan Connely şu ifadeleri kullandı:

"Bosch ile başardıklarımızdan gururluyum. Dizinin hikayesini 7. sezonda tamamlamayı dört gözle bekliyorum. Acısıyla tatlısıyla her iyi şey sona eriyor ve bu serüvenden istediğimiz gibi çıkabileceğimiz için çok mutluyum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin