Bright Futures dizisinin oyuncu kadrosu belli oluyor!

NBC'nin deneme bölümü siparişi verdiği Bright Futures dizisinin oyuncu kadrosuna Emily Ratajkowski, Shameik Moore, Calum Worthy, Jimmy Tatro ve Lisa Kudrow gibi isimler katıldı. Bright Futures dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
30 Mart 2018 - 17:17
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından NBC'nin deneme bölümü siparişini verdiği "Bright Futures" isimli komedi dizisinin oyuncu kadrosuna dair ilk haberler geldi.

BRIGHT FUTURES OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Tek kamera yöntemiyle çekilecek dizinin pilot bölüm kadrosuna oyuncu-model Emily Ratajkowski (Gone Girl), Shameik Moore (The Get Down), Calum Worthy (American Vandal), Jimmy Tatro (American Vandal) ve YouTube yıldızı Lilly Singh dahil oldular. Bu isimlere ek olarak Lisa Kudrow anlatıcı olarak projeye adını yazdırdı.

18-03/30/emily_ratajkowski.jpg

"BRIGHT FUTURES" DİZİSİNİN KONUSU

Black-ish yaratıcısı Kenya Barris, Black-ish'in spinoff'u Grown-ish'in yazarları Hale Rothstein, Danny Segal ve Isaac Schamis'in arkasında olduğu dizinin hikayesine kısaca bakacak olursak;

Rothstein, Segal ve Schamis üçlüsünün senaryosunu kaleme aldıkları Bright Futures'ın hikayesi; toy ve amaçsız yaşadıkları yirmili yaşların ardından yetişkinliğe geçiş sürecinde tökezleyen, artık kaderlerinde yazılı mesleklerle meşgul bir arkadaş grubunun yaşadıklarına odaklanıyor.

18-03/30/kenya-barris.jpg

ABC Studios ile sözleşmesi bulunan Khalabo Ink Society isimli yapım şirketi çatısı altında Barris, Rothstein, Segal ve Schamis projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

Bright Futures dizi projesi ilk olarak ABC kanalı için geliştirilmeye başlanmış, kanaldan deneme bölümü siparişi alamamasının ardından proje NBC tarafından kabul görmüştü.

ABC Studios yapımcılığındaki dizinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin