Britney Spears'tan ilginç açıklamalar!

''Sahnede çok farklıyım bipolara yakınım.''

resim yok
25 Aralık 2013 - 11:15
Magazin

''Sahnede çok farklıyım bipolara yakınım.''

Bir belgeselde özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulunan Britney Spears, kendisini bipolar olarak gördüğünü, yani çift kişilikli gibi yaşadığını söyledi.

 

Spears'tan ilginç açıklamalar...

 

ÖZEL BELGESEL

Geçtiğimiz yıl 'Britney Jean' ismiyle bir albüm çıkartan ve gelecek iki yıl boyunca Las Vegas'ta özel bir şov sahneleyecek olan Britney Spears, E! kanalı için özel bir belgesel çekti.

Ünlü şarkıcı, 'I Am Britney Jean' isimli belgeselde kendisi hakkında özel açıklamalarda bulundu:

 

''ENDÜSTRİYE UYGUN DEĞİLİM''

''İki farklı kişiliği içimde barındırıyor gibiyim. Resmen bipolarım, yani çift kişilikli gibiyim.

İnanın sahnede ve özel hayatımda iki farklı kişi gibiyim. Aslında çok utangaç bir tabiatım var. Böyle bir endüstri içinde yer almak aslında bana göre değildi.

O yüzden de bu endüstrinin bazı olaylarıyla başa çıkmakta zorlanıyorum.

Mükemmeliyetçi bir kişiliğim var. Bu da bazı şeylerin zor olmasına neden oluyor.

 

''EMEKLİLİĞİ HAKETMEDİM''

Bazen emekli olmayı düşünüyorum ama henüz emekliliği haketmedim."[reklam]

SON DÖNEMDEKİ ÇALIŞMALARI

2013 yazında vizyona girecek olan Şirinler 2 filmi için bir şarkı kaydeden sanatçı, şarkının adının "Ooh La La" olduğunu duyurdu. Şarkının demosu sızdı fakat Britney Spears 17 Haziran'da yayınlanacağını ve klipte de çocukları Jayden James ve Sean Preston'un oynadığını duyurdu.

Britney boş durmayıp, sonbaharda Las Vegas konserlerine başlayacağını belirtti. Başta Celine Dion olmak üzere birçok şarkıcı tarafından Las Vegas konserlerine destek geldi. Spears, şu anda sonbaharda yayınlanacak albümü üzerinde çalışmaktadır.Shape dergisinin kapağına bikinili ve seksi fotoğraflarıyla konuk oldu.

Ooh La La şarkısının video klibi 11 Temmuz 2013 tarihinde yayınlandı. Klipte çocukları Sean Preston ve Jayden James'ta oynamaktadır. Britney, 28 Temmuz 2013 tarihinde yapılan Şirinler 2 galasına çocuklarıyla beraber katılmıştır. Yeni albümünün çıkış teklisinin Work Bitch olduğunu, 17 Eylül'de yayınlanacağını ve aynı gün Las Vegas konserlerini duyuracağını açıkladı.

Work Bitch'in video klip çekimlerini Nevada Çölü'nde gerçekleştirdi. Ancak Work Bitch sızdı ve 15 Eylül'de yayınlamak zorunda kaldı. 17 Eylül'de Good Morning America programına katılarak Las Vegas konserlerinin isminin Piece Of Me olduğunu ve detayları açıkladı. Ayrıca yeni albümün de 3 Aralık'ta çıkacağını duyurdu. Work Bitch klibini 2 Ekim'de yayınladı.

Britney, Londra'ya giderek albüm tanıtımı yapmaya başladı. Albümünün en kişisel albümü olduğunu söyleyen şarkıcı, albümün isminin kendi adını taşıyan ''Britney Jean'' olduğunu açıkladı. Albümde Perfume ve Aliens adlı şarkılar bulunduğunu söyledi.Aliens adlı şarkının Lady Gaga ile düet olduğu düşünüldü.Fakat bu da sonradan yalanladı.Sonrasında yeni şarkısının isminin Body Ache olduğu açıklandı ve bu şarkının önceden çıkardığı Breathe On Me ve Touch Of My Hand tarzında olacağı söylendi.

 

 

BEYONCE TARİHE GEÇTİ! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin