Senin Hikayen'in galasına ünlü akını!

Senin Hikayen'e müthiş gala!

resim yok
25 Aralık 2013 - 10:54
Magazin

Senin Hikayen'e müthiş gala!

Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek'in yaptığı, başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç, Nevra Serezli ve Sait Genay’ın paylaştığı, 'Senin Hikayen' filminin galası önceki akşam yapıldı.


'Senin Hikayen' filmi izleyiciden tam not aldı!

 

GECEDEN YANSIYANLAR

İşte detaylar ve gala gecesinden yansıyanlar:

Yönetmenliğini ve senaristliğini Tolga Örnek'in yaptığı 'Senin Hikayen' filminin galası, önceki akşam Alkent Wings Cinecity'de yapıldı.

Timuçin Esen ve Selma Ergeç'in romantik sahneleriyle dikkat çeken filmde; ünlü şarkıcı Cem Adrian, çok sevilen iki şarkısı 'Ben Seni Çok Sevdim' ve 'Hani Bazen'i seslendirdi.

 

SARAY AHALiSi TOPLANDI!

'Muhteşem Yüzyıl' oyuncuları, eski rol arkadaşları Selma Ergeç'i, yeni filmi Senin Hikayen'in galasında yalnız bırakmadı.

 

KİMLER VARDI?

Galaya katılanlar arasında;

Altan Gördüm-Alize Gördüm, Berrak Tüzünataç, Bülent Emrah Parlak, Burcu Gönder, Cansu Dere, Gürbey İleri, Hakan Meriçliler, Oya Aydoğan, Ozan Güven, Pelin Karahan, Sarp Akkaya, Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı gibi ünlü isimler vardı.

 

ÇİÇEK YOLLADI

Karadayı dizisinin çekimleri yüzünden galaya katılamayan Kenan İmirzalıoğlu, çiçek göndermeyi ihmal etmedi.[reklam]

Ezel dizisindeki rol arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu ile aşk yaşadığı haberleri üzerine sorulan sorulara Cansu Dere cevap vermedi.

 

TAM NOT!

Romantizmi, duygusallığı ve aile değerlerini bir arada sunan film, davetlilerden tam not aldı.

 

FİLMİN HİKAYESİ

Filmin kısa özeti şu şekilde:

 

Hakan ve Esra iyi anlaşan, kariyerlerinde oldukça başarılı olan bir çifttir ve yedi yıldır devam eden evlilikleri önemli bir dönemden geçmektedir. Çocuk sahibi olmaya karar veren çift, bu konuda ailelerinden de fazlasıyla destek görür.

 

Öyle ki Hakan'ın annesi Meral, haber sonrasında oldukça heyecanlanır ve kendini bu sürece tam anlamıyla dahil eder; bu da işleri karışık ve eğlenceli bir noktaya doğru sürükler.

 

 

'SÜRGÜN'ÜN GALASINDA NELER YAŞANDI? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin