Brooklyn Nine-Nine 5. sezon onayını aldı!

Fox, Altın Küre ödüllü komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine'a resmi beşinci sezon onayını verdi.

Brooklyn Nine-Nine takipçilerini sevindirecek haber geldi! Andy Samberg ve Brooklyn'in 99'uncu bölgesindeki çetesi önümüzdeki sezon da bizlerle olmaya devam edecek!

BROOKLYN NINE-NINE YENİ SEZONDA DA BİZLERLE!

Yayıncı kanal Fox, Altın Küre ödüllü komedi dizisi Brooklyn Nine-Nine'a resmi beşinci sezon onayını verdi. Dizi, bu onayla birlikte muhtelemen toplamda 100 bölümü devirmiş olacak.

REYTİNGLER DÜŞSE DE...

Devam etmekte olan dördüncü sezonu ile oldukça olumlu eleştiriler alan dizinin yeni sezon onayı alması düşen izlenme oranlarına rağmen beklenen bir gelişmeydi. Mevcut sezonunu 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.9 reyting oranı ve 2.303 izleyici ortalamaları ile sürdüren dizinin geçtiğimiz sezonki izlenme oranları ortalaması 1.2 reyting oranı ve 2.73 milyon izleyici olarak oluşmuştu. Hatta dizi ekranlara gelen son bölümündeki 0.6 reyting oranı ve 1.438 milyon izleyici sayısı ile şimdiye kadarki en dip rakamlarını elde etti.

17-05/12/b99-twitter.png

Brookly Nine-Nine'ın yeni sezonunda Andy Samberg (Jake Peralta) ile birlikte Andre Braugher (Ray Holt), Terry Crews (Terry Jeffords), Melissa Fumero (Amy Santiago), Joe Lo Truglio (Charles Boyle), Stephanie Beatriz (Rosa Diaz), Chelsea Peretti (Gina Linetti), Joel McKinnon Miller (Scully), Dirk Blocker (Hitchcock) gibi isimler geri dönecek.

17-05/12/brooklyn-nine-nine.jpg

ÖDÜL TÖRENLERİNDEN BOŞ DÖNMEDİ

Eleştirmenlerce beğenilen dizi Creative Arts Emmy Awards'ta iki ödül kazanmasının yanında Altın Küre Ödülleri'nde müzikal veya komedi dalında en iyi dizi ve yine aynı dalda And Samberg ile en iyi aktör ödüllerini kazanmayı başarmıştı. Braugher ise Ray Holt karakteriyle Primetime Emmy'de üç yıl art arda adaylık kazandı.

Universal Television yapımcılığında hazırlanan Brooklyn Nine-Nine'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Dan Goor, Michael Schur, David Miner ve Luke Del Tredici yer alıyor.

KANALIN DİĞER DİZİLERİNİN AKIBETİ

Bu onay haberi kanalın tecrübeli komedi dizilerinden New Girl'i belirsizliği süren tek komedi dizisi olarak bırakmış durumda. İptal ya da onay durumu şu an için ortada görünüyor. Kanalın geleceği belirsiz bir diğer dizisi The Exorcist'in ise yeni sezon onayı alması şaşırtmayacak ancak karar henüz açıklanmış değil.

"Brooklyn Nine-Nine" 4. sezon 19-20. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin