Bu hafta hangi filmler vizyona girecek? 20 Ekim'de hangi filmler vizyona girecek?

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 4'ü yerli 7 film sinemaseverlerle buluşacak. Bu hafta sinemalarda neler var? Vizyona hangi filmler girecek? Bu hafta hangi filmler vizyona giriyor? İşte bu hafta vizyona girecek filmler...

ozan
19 Ekim 2023 - 12:36
Viral

Bu hafta vizyona girecek filmleri sizler için derledik. İşte bu hafta Türkiye'deki sinema salonlarında seyirci karşısına çıkacak yerli ve yabancı yapımlar...

23-10/19/killers.jpg

KILLERS OF THE FLOWER MOON/ DOLUNAY KATİLLERİ

Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Lily Gladstone'nin başrollerini paylaştığı "Killers of the Flower Moon" (Dolunay Katilleri) filmi, 1920'lerde Oklahoma'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem etkin olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor.

Yönetmen koltuğunda Martin Scorsese'nin oturduğu filmin senaryosunu, yönetmen Martin Scorses ve Eric Roth birlikte yaşanmış olaylardan uyarlayarak kaleme aldı.

23-10/19/testere-x.jpg

SAW X/ TESTERE X

Ünlü korku serisi "Testere"nin kronolojik olarak ilk ve ikinci filmi arasında geçen olayları konu edinen yeni halkası "Testere X", Jigsaw'un kendi yöntemleriyle bir intikamın peşine düşmesini anlatıyor.

Kevin Greutert'in yönetmenliğindeki filmin başrollerinde Tobin Bell, Michael Beach, Synnove Macody Lund, Steven Brand ve Renata Vaca bulunuyor.

23-10/19/zumler-kitabi.jpg

THE BOOK OF SOLUTIONS/ ÇÖZÜMLER KİTABI

Michel Gondry'nin yönettiği ve Pierre Niney, Blanche Gardin, Frankie Wallach'ın rol aldığı "Çözümler Kitabı", yapımcıları ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu filmini teyzesinin evinde bitirmek zorunda kalan bir adamın hikayesini anlatıyor. Fransa yapımı filmde, komedi ve dram bir arada.

23-10/19/serce.jpg

SERÇENİN GÖZYAŞI

Ezgi Şenler, Uğur Güneş, Yeşim Salkım, Tamer Karadağlı ve Soydan Soydaş'ın rol aldığı "Serçenin Gözyaşı", bir drama yer veriyor.

Aysun Akyüz Mehdiabbas'ın yönetmenliğini yaptığı film, şiddet gördüğü eşinden kaçmaya çalıştığı sırada çıkan arbedede ateş alan silahla kocasını yaralamaktan yargılanan bir kadın ile onun davasını üstlenen avukatın hikayesini anlatıyor.

23-10/19/retmen.jpg

ÖĞRETMEN

TRT ortak yapımı, Bilal Kalyoncu'nun yeni komedi filmi "Öğretmen", Trabzon'un Çaykara ilçesine atanan koyu Fenerbahçeli bir öğretmenin gözünden Trabzonspor-Fenerbahçe rekabetinin yansımalarını konu ediniyor.

Filmde Ufuk Özkan, Asuman Dabak, Necmi Yapıcı, Onur Dilber, Ulaş İnan Torun, Burak Satıbol, Adem Yılmaz, Seymen Aydın gibi büyük isimlerin yanı sıra sosyal medyada Trabzonluların sevgilisi olmuş Bilal Hancı gibi yetenekli genç oyuncular yer alıyor.

23-10/19/her-sey-ask-icin.jpg

HER ŞEY AŞK İÇİN

Yerli komedi filmlerinden biri de bu hafta Safa Sarı, Zafer Algöz ve Gizem Sevim'in başrollerini paylaştığı "Her Şey Aşk İçin" filmi.

Ahmet Kapucu'nun yönetmenliğini üstlendiği film, evlenmeye karar veren iki genç ile kızın babası arasında geçen olayları işliyor.

23-10/19/ibi.jpg

İBİ: DOĞU EKSPRESİ'NİN GİZEMİ

Sinan Ölmez'in animasyon filmi, TRT ortak yapımı "İbi: Doğu Ekspresi'nin Gizemi", ailesi ve arkadaşlarıyla Doğu Ekspresi ile Kars'a gitmek için yola çıkan İbi'nin, kötü bir masal kahramanına karşı arkadaşlarıyla verdiği mücadeleyi anlatıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin