resim yok
18 Temmuz 2012 - 00:00

 

Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinin Cemile’si Ayça Bingöl, rolü için göbek yapmaya çalışıyor
 
Geçen günlerde Bodrum tatili sırasında ilk kez mayo ile görüntülenen ve hafif kilo almış hali ile dikkat çeken Bingöl, yeni sezon öncesi hazırlık yaptığını söyledi. Dizinin ağustos ayının ilk haftası başlayacak çekimlerinde 10 yaş daha yaşlı bir kadın olarak kamera karşısına geçeceğini anlatan Bingöl, bu nedenle kilo vermek yerine aldığını söyledi. Bodrum tatiline eşiyle devam eden Bingöl, “Bu yaz formum iyi değil. Çünkü bu sezon dizide yaşlanmış Cemile’yi oynayacağım için göbek yapmam gerekiyor. 50 yaşında 4 çocuk annesi incecik bir kadın seyirciyle pek inandırıcı gelmeyeceği için hafif biraz genişleyeceğim. Bu nedenle kiloyu korumak için beslenmemi de ona göre diyetisyen kontrolünde yapacağım” dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin