resim yok
18 Temmuz 2012 - 00:00

 

Savaş Ay, Sabah gazetesindeki köşesinde yazdı:
 
Dizi setinde 18 saat çalışan kadın yönetmen Nisan Akman çekimlere ara verdiği sırada beyin kanaması geçirdi
 
Türkiye'nin ödüllü ilk kadın yönetmenlerinden olan 54 yaşındaki Nisan Akman, yakında ekranlara taşınacak olan Orhan Kemal'in aynı adlı eserinden uyarlanan "Kötü Yol" dizisinin setinde beyin kanaması geçirdi ve kısmi felç oldu. Olay 4 gün önce yaşandı. Nisan Akman, başrollerini Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum'un paylaştıkları "Kötü Yol" adlı yeni bir televizyon dizisinin çekimleri için Balat'ta kurulan sette çalışıyordu. Titizliğiyle tanınan usta rejisör, aşırı sıcakta gününün neredeyse 18 saatini sette geçiriyordu. Akman, bazı teknik aksamalar olunca hayli sinirlendi ve gerginleşti. Aksaklığın giderilmemesi üzerine kameraya "stop" emri veren Akman, "Biraz sahilde dolaşıp kafamı toparlayayım" diyerek sahilde yürüdüğü sırada tansiyonunun düşmesiyle yere yığıldı. Hemen taksiyle Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Akman'a müdahale edildi. Bir kan pıhtısının Akman'ın beynine giden damarı tıkadığı ve buna bağlı olarak sağ tarafının felç olduğu anlaşıldı. Ünlü yönetmenin rahatsızlığının aşırı stres, yoğun çalışma ve sıcağa bağlı olarak meydana gelmiş olabileceği belirtildi. Akman, önceki gün durumundaki düzelme üzerine yoğun bakımdan normal odaya çıkarıldı. Akman'ın diziye en az 2 ay ara vereceği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin